KIŠA SUZA NA PROMOCIJI NOVOG KAKE! Real ozvaničio dolazak Rejnijera! Brazilca slomile emocije, RASPLAKAO pola sale!
Foto: EPA/LUCA PIERGIOVANNI

kraljevsko pojačanje

KIŠA SUZA NA PROMOCIJI NOVOG KAKE! Real ozvaničio dolazak Rejnijera! Brazilca slomile emocije, RASPLAKAO pola sale!

Fudbal -

Brazilski fudbaler Rejnijer rekao je na promociji da je dolaskom u Real Madrid ispunio svoj san i istakao da želi da bude deo istorije tog kluba.

Bio je to verovatno najemotivniji trenutak u životu ovog momka, oca i sestre koji su prisustvovali njegovom najvećem momentu u mladoj karijeri.

Rejneru su obrazi bili mokri od suza gotovo sve vreme promocije, nije mogao da se suzdrži od uzbuđenja dok se su se na ekranu ređali njegovi potezi iz Flamenga, a potom i kad je seo pred novinare, roditelje, prvog čoveka Reala Florentina Peresa.

- Današnji dan mi je najsrećniji u životu. Ovo je dan kad sam ispunio svoje snove. Zahvaljujući svima koji su sa mnom sve ovo vreme. želim da budem deo istorije ovog kluba - bile su prve reči Rejnijera dok je još mogao da priča pred nalet uzbuđenja.

Sportski direktor Emilijo Butragenjo je u jednom trenutku očinski uhvatio za ruku Brazilca ne bi li ga primirio, dok su ovog ponovo savladale emocije...

"Ovo je moj san, san čitave moje porodice, ovo je oduvek bi omoj tim, najveći klub na svetu. Ovde je veliki pritisak, ali daću sve od sebe. Srećan sam na šansi koju sam dobio, zahvalan sam svima koji su bili uz mene, mojoj porodici. Moj otac je moj najveći heroj - jecao je tinejdžer pa ponovo briznuo u plač

Predsednik Reala Florentino Peres oduševljen je dolaskom mladog Brazilca.

"Naša opsesija je da tražimo igrače koji bi sutra mogli da budu velike zvezde. Rejnijer je igrač koji je tek napunio 18 godina, ali igrač koji je osvojio Kopa Libertadores sa Flamengom, jednim od najvećih klubova na svetu" objasnio je predsednik Reala Florentino Peres.

Rejnijer je u Real stigao iz Flamenga, a transfer je vredan 30 miliona evra.

Mnogi ga porede sa njegovim slavnim prethodnikom, nekada velikom zvezdom Reala, zemljakom Kakom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track