STVARNO JE POSEBAN! Murinjo izgubio kući, a SREĆAN: Nemoguće je bolje od ovoga!
Foto: Foto: EPA/ANDY RAIN

šta reći

STVARNO JE POSEBAN! Murinjo izgubio kući, a SREĆAN: Nemoguće je bolje od ovoga!

Fudbal -

Izjavu koju je dao Žoze Murinjo posle poraza od Lajpciga može da izgovori samo on i niko drugi.

Iskusni portugalski stručnjak može realno jedino da da bude zadovoljan što njegova ekipa nije poražena ubedljivijim rezultatom, ali i igrom pruženom u poslednjih 20 minuta meča.

Ali Murinjo je Murinjo uvek šokira izjavama

"Neverovatno! Nemoguće je bolje od ovoga. Teško je ući u borbu sa pištoljem, bez metka! Ali, uspeli smo. Ono što mi daje samopouzdanje je duh i mentalitet moje ekipe. Fantastična grupa momaka – hvalio je Murinjo svoje igrače.

Potom je pojasnio zbog čega je ‘srećan’.

"Izgubilii smo 0:1, a ne 0:10. Ne bismo bila prva ekipa koja je poražena 0:1 kod kuće u prvom meču koja bi prošla dalje.

Murinjo je takođe istakao i činjenicu, koja mu zaista ide u prilog, da nije mogao da računa na dve ‘udarne igle’, Harija Kejna i Hjon-Min Sona. Da li je mogao drugačije da sastavi tim?

" Nemojte samo da mi pričate kako je trebalo da počnu Lamela i Endombele, jer nisu mogli. Znate li koliko treninga je odradio pre ove utakmice? Nijedan! E, takav tim sam imao na raspolaganju za Lajpcig – zaključio je Murinjo, ‘svima u lice."

Klub Briž je došao iz Lige šampiona, ali zbog imena se Junajtedu ipak daju malo veće šanse, pa se dvojka plaća kvotom 2,30. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Klub Briž – Mančester junajted.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja