KOSANOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI! Umoran sam od svega, bolje da se sklonim!
Foto: @starsport/Srđan Stevanović

ogorčen

KOSANOVIĆ NAPUSTIO RADNIČKI! Umoran sam od svega, bolje da se sklonim!

Fudbal -

Milorad Kosanović odlučio je da napusti kormilo Radničkog iz Niša nakon pobede nad Čukaričkim od 2:0

Ova odluka je došla ko grom iz vedra neba s obzirom na činjenicu da je Radnički beležio odlične rezultate od kad je iskusni stručnjak seo na klupu Nišlija.

Sve je počelo nakon istorijske pobede Radničkog u Ivanjici protiv Javora od čak 7:0 krajem novembra meseca i burne konferencije za medije nakon te utakmice

Epilog burne pres konferencije bio je tromesečna suspenzija za iskusnog trenera, a ni žalba nije pomogla.

"Nisu mi usvojili žalbu. Još četiri utakmice ne mogu da vodim tim, ne mogu da sedim na klupi, ne mogu ništa. Ima tu nekih stvari od kojih mnoge nisu u redu i nisu korektne. Korektnije je da se sklonim, da ne smetam nikome. Umorio sam se od tih gluposti i tih ljudi koji misle da mogu sve, a ne znaju ništa. A imam i nekih poslova kući", rekao je Kosanović.

foto: Pritnscreen

On nije vodio ekipu u prva dva duela prolećnog dela sezone, a neće moći ni u naredna četiri, pa kaže da je bolje da se sada skloni. Tvrdnju da je nekima sve dozvoljeno, a drugima ništa, potkrepljuje time što je, kaže, razgovarao sa profesorom niškog Pravnog fakulteta, koji je pogledao ceo slučaj i procenio da ništa nije prekršeno.

Pobedom nad Čukaričkim, Radnički se popeo na 6. poziciju Superlige, ali Kosanović je nezadovoljan činjenicom da na svaka tri meseca sastavlja novi tim, s obzirom na to da su tokom zimskog prelaznog roka otišla tri najbolja igrača iz Radničkog Nermin Haskić, Rebin Sulaka i Erik Jirka.

"Radnički je ušao u sigurnu zonu, igra plej-of sigurno, a ima i mogućnost da u preostalih petnaestak utakmica izbori plasman u Evropu, pa što bih ja da smetam. Za mene je čistije da ja to lepo ostavim na miru u ovom momentu, imaju vremena svi da razmisle i da gledaju šta će da urade, a ja im naravno želim sve najbolje. Ja sam ovde proveo lepih, prijatnih šest meseci i guramo mi to dobro, iako smo ponovo promenili skoro ceo tim",objasnio je Kosanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track