NEMA NJEGOŠ SAMO RAZORAN UDARAC: Zvezdin fudbaler se latio mikrofona i zapalio masu (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELO VEČE

NEMA NJEGOŠ SAMO RAZORAN UDARAC: Zvezdin fudbaler se latio mikrofona i zapalio masu (VIDEO)

Fudbal -

Delegacija Crvene zvezde posetila je Bijeljinu, gde je klub navijača, sada već tradicionalno, organizovao "Crveno-belo veče".

Zvezda ima veliku podršku na utakmicama, ali se ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Tako su se strast, radost, ponos i ljubav osetili i na svečanosti pod nazivom "Crveno-belo veče" održanoj u Bijeljini.

foto: FK Crvena zvezda

Fešti je prisustvovalo preko 800 ljudi, a osim domaćina, bili su prisutni i mnogobrojni gosti odnosno navijači iz brojnih gradova Srbije, kao i nekadašnji igrač našeg kluba Dragan Mićić. Predstavnici Crvene zvezde bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, legende Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Stanislav Karasi, kao i fudbaleri Njegoš Petrović, Željko Gavrić, i Veljko Nikolić.

#crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Navijači su se oduševljeno slikali sa prvotimcima, koji su sa sobom poneli brojne lepe utiske iz Bijeljine. Sve je bilo u znaku crvene i bele boje, pevale su se Zvezdine pesme dugo u noć, a mikrofona se latio i Njegoš Petrović, pokazavši da, osim razornog udarca, ima i lep glas.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track