VELIKA SVETSKA PREVARA! Ramadani utajio 100 miliona evra? Pada zbog Šćepovića, Markovića, Nejmara...
Foto: Youtube

Šokantna otkrića u Španiji

VELIKA SVETSKA PREVARA! Ramadani utajio 100 miliona evra? Pada zbog Šćepovića, Markovića, Nejmara...

Fudbal -

Opasno muljanje! Agencija za borbu protiv korupcije u Španiji ispituje više od sto sumnjivih poslova povezanih s kontroverznim menadžerom, između ostalog i transfere srpskih fudbalera

Sve više informacija isplivava u slučaju Faljija Ramadanija. Poznati menadžer moraće pred sudom da odgovara na optužbe za pranje novca i utaju poreza, i to za neverovatnu sumu od 100 miliona evra?!

Portal Ultima hora doneo je informacije o najnovijim rezultatima istrage. - Istražitelji analiziraju i proveravaju svu dokumentaciju, postoji sumnja da bi kompletna utajena suma mogla dostići i 100 miliona evra - piše portal sa Majorke, koji od početka intenzivno prati ovaj slučaj.

Zasad su u javnost dospela dva sumnjiva transfera srpskih fudbalera koje je radila Ramadanijeva menadžerska agencija. Reč je o prelascima Lazara Markovića u Benfiku i Marka Šćepovića u Majorku. O tome je bilo reči i u dokumentima koja je objavio Fudbal liks.

foto: EPA, Profimedia

Sporan je i prelazak Tofola Montijela iz Majorke u Fjorentinu za sumu od dva miliona evra. Španski portal navodi da se čak češljaju i papiri vezani za transfer Nejmara iz Barselone u PSŽ! Navodi se da je u celoj priči Ramadani imao ulogu posrednika.

Podsećamo, prethodnog vikenda policija je upala u luksuznu vilu poznatog menadžera i posle šest sati pretrage zaplenila je veliki broj dokumenata. Falji Ramadani moraće ovih dana da iznese svoju odbranu pred sudom u Madridu.

M. Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja