FUDBALER ČUKARIČKOG PRED MEČ SA ''ZMAJEVIMA'': Lošije smo počeli, Voždovac prilika da krenemo u uspešnu seriju!
Foto: Fk Čukarički

SUPERLIGA

FUDBALER ČUKARIČKOG PRED MEČ SA ''ZMAJEVIMA'': Lošije smo počeli, Voždovac prilika da krenemo u uspešnu seriju!

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač rekao je danas da je njegova ekipa loše počela drugi deo sezone Super lige i da će utakmica protiv Voždovca biti prilika da se krene u uspešnu seriju.

"Ne gledamo tradiciju, znamo da Voždovac ima kvalitetnu ekipu i da ćemo imati podjednake šanse za uspeh. Mi smo nešto lošije počeli drugi deo sezone, ali smo imali dva izuzetno teška meča. Crvena zvezda nas je nadigrala, stekla veliku prednost u prvih pola sata igre, dok smo već u Nišu, sa daleko mladjom ekipom, izgledali dosta bolje. Doduše, nismo iskoristili naše šanse, a bilo ih je, kasnije smo našim greškama omogućili Radničkom da dodje do pobede", rekao je Kovač za sajt kluba.

Čukarički će sutra dočekati Voždovac u 23. kolu Super lige Srbije.

"Dovoljna opomena nam je prvi meč koji smo igrali protiv Voždovca na njihovom stadionu. Tada smo igrali vrlo dobro, vodili sa 2:0, ali smo dopustili rivalu da u kratkom vremenskom intervalu izjednači. I posle toga smo imali nekoliko odličnih šansi da ipak dođemo do pobede, ali smo ostali bez dva boda. Imamo idealnu priliku da na našem stadionu, gde igramo odlično, pobedimo posle dužeg vremena i nadam se da ćemo krenuti u novu uspešnu seriju, baš kao što je to bio slučaj u većem delu sezone", kazao je Kovač.

On je naveo da je svestan da će se borba za evropska takmičenja tek zahuktati, ali i da je Čukarički u dobroj poziciji.

"Ako budemo igrali kako očekujemo i uspemo da dodjemo do tri boda protiv Voždovca, bili bismo daleko rasterećeniji u nastavku sezone. Znamo njihove kvalitete, vratio im se Stuparević, koji je opasan napadač. Igraćemo jako, kao i do sad, sa visokim presingom, nećemo stajati čitavih 90 minuta. Idemo na pobedu protiv Voždovca, ali i u svakom narednom meču. Nadam se da će sve krenuti na bolje već od sutrašnjeg duela", istakao je Kovač.

Utakmica Čukarički - Voždovac igraće se sutra u 18.00 na Banovom brdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track