PANIKA U ZAGREBU: Jedan fudbaler Dinama u bolnici, kapiten u karantinu zbog koronavirusa!
Foto: AP

SVE ZBOG ŽENINOG BORAVKA U MILANU

PANIKA U ZAGREBU: Jedan fudbaler Dinama u bolnici, kapiten u karantinu zbog koronavirusa!

Fudbal -

Fudbaler zagrebačkog Dinama i njegova supruga upućeni su u bolnicu "Fran Mihaljević" zbog koronavirusa.

Nezvanično, "24 sata" saznaje da je reč o reprezentativcu BiH Izetu Hajroviću, čija se supruga Lejla nedavno vratila iz Milana.

Predostrožnosti radi, zbog njenog boravka u Italiji, gde je bila na reviji Filip Plajn, bračni par je upućen u bolnicu, dok je kapiten Dinama Mario Gavranović u kućnom karantinu, jer se družio sa Hajrovićima.

Ovim povodom se oglasio i Dinamo.

"Po saznanju da je supruga jednog od igrača prvog tima GNK Dinamo tokom vikenda boravila u Milanu u Italiji, lekarska služba preventivno je delovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu sprovedena nikakva testiranja, već su osobe upućene u kućni karantin čije će trajanje zavisiti od nadzora i procene epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbegavanja i odlaganja putovanja u pokrajine zahvaćene virusom", kaže se u saopštenju kluba sa "Maksimira".

U Hrvatskoj je zabeležen prvi slučaj koronavirusa, a radi se o osobi koja se zaražena vratila upravo iz Milana, gde je bila na utakmici Lige šampiona između Atalante i Valensije prošle nedelje.

(24 sata)

POGLEDAJTE BONUIS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track