ZA DERBI SE ŽIVI! Lazar Marković: Gledamo svoje dvorište i spremamo se temeljno
Foto: Starsport©

162. VEČITI DERBI

ZA DERBI SE ŽIVI! Lazar Marković: Gledamo svoje dvorište i spremamo se temeljno

Fudbal -

Fudbaler Partizana Lazar Marković izjavio je da za večiti derbi nije potrebna dodatna motivacija, jer je to meč za koji se živi.

Crno-beli će u nedelju od 18 sati odmeriti snage sa Crvenom zvezdom, a 162. večiti derbi igra se na stadionu "Rajko Mitić".

"Za derbi nikada nije potrebna dodatna motivacija, posebno ako ste dete Partizana i za derbi živite od malih nogu. Ipak, to je jedna od najneizvesnijih utakmica sezone kada niko ne može da prognozira tačan rezultat i kada se dešava da favoriti ne pobeđuju ili oni koji nisu odigrali dobro uz malo sreće zabeleže pozitivan rezultat"; rekao je Marković za klupski sajt.

foto: FK Partizan

Veznom igraču crno-belih biće ovo drugi večiti derbi od povratka u Humsku u svom drugom mandatu.

"Normalno je da obe ekipe žele pobedu, s tim što u derbiju odlučuju sitnice. Kako ste ušli u igru, bolja koncentracija, a nekada je potrebno i malo fudbalske sreće. Mi gledamo svoje dvorište i spremamo se temeljno", rekao je Marković i osvrnuo se na protivnika.

"Dolaskom Stankovića sigurno je došlo i do promena u igri i u samoj energiji ekipe, ideji... Ima nekoliko mladih igrača, otišao je Marin, tako da ćemo se i mi sa tim novinama susresti u nedelju. Naše je da se spremamo i damo više od maksimuma. Za derbi se živi", zaključio je Marković.

(Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track