TSC DOČEKUJE NAPREDAK: Pred našim navijačima idemo na sva tri boda!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

TSC DOČEKUJE NAPREDAK: Pred našim navijačima idemo na sva tri boda!

Fudbal -

Fudbaleri TSC-a u nedelju dočekuju ekipu kruševačkog Napretka u 24. kolu Super lige Srbije uvereni da ih čeka teška utakmica, u kojoj će uspeti da ponovo dokažu svoj kvalitet i osvoje sva tri boda.

Centralni odbrambeni igrač Filip Babić podsetio je da je ekipa iz Bačke Topole odigrala tešku utakmicu u gostima protiv Mačve u sredu, ali da je iz tog duela izašla kao pobednik i tako ostvarila prvi trijumf u prolećnom delu sezone.

"Naravno da želimo da nastavimo u istom ritmu. U nedelju s Napretkom sigurno neće biti lako, ali, uz pomoć naših navijača, očekujem da ćemo osvojiti nova tri boda i nastaviti pozitivan niz", rekao je Babić, prenosi klub.

Krilni napadač Djuro Zec, koji je baš iz Napretka došao u TSC, rekao je da će klub iz Kruševca u nedelju pokušati da izadje iz rezultatske krize u koju je upao u prva tri kola drugog dela Super lige.

"U nedelju nas sigurno očekuje jedna jako teška utakmica protiv izuzetno motivisanog Napretka. Verujem da će biti zanimljivo, jer smo i mi veoma motivisani da nastavimo sa dobrim rezultatima", kazao je Zec.

Utakmica TSC - Napredak igra se u nedelju od 16.00 na stadionu u Senti.

TSC trenutno zauzima peto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 41 osvojenim bodom, dok je Napredak deseti sa 25 bodova.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track