SAVO MILOŠEVIĆ PRED 162. VEČITI DERBI: Znam kojih 11 će istrčati protiv Zvezde (VIDEO)
Foto: Starsport©

162. VEČITI DERBI

SAVO MILOŠEVIĆ PRED 162. VEČITI DERBI: Znam kojih 11 će istrčati protiv Zvezde (VIDEO)

Fudbal -

Trener Partizana Savo Milošević pred 162. duel sa "večitim rivalom" Crvenom zvezdom već sada zna kojih će 11 igrača istrčati na teren Marakane.

Šef struke crno-belih Savo Milošević uveren je da je njegova ekipa spremna za sve sutrašnje izazove na stadionu "Rajko Mitić".

foto: Starsport©

- Verujem da je ekipa spremna za derbi, svi su zdravi. Posle Proletera je krenula priprema za derbi i mogu da budem zadovoljan situacijom u ekipi. Nadam se da tako razmišljaju i igrači i da smo spremni za ono što nas čeka sutra na Marakani - rekao je Milošević na konferenciji pred meč.

- Znam tim za derbi - odgovorio je Savo na pitanje novinara da li zna kojih 11 će istrčati na teren Marakane.

foto: Starsport©

Partizan je prethodni duel sa Zvezdom dobio na svom terenu sa 2:0, ali u međuvremenu Zvezda je promenila i trenera i ključnog igrača, pa će crno-beli sutra morati da se prilagode i tim novinama.

foto: Starsport©

- Možda najveća naša snaga je što smo sačuvali ceo tim uz dva nova igrača Vitasa i Matića i da to predstavlja određeni kvalitet u odnosu na jesen. Ne mogu da tvrdim šta očekujemo od "nove Zvezde". Analizirali smo njihove utakmice i promena ima. Odlaskom Marina će koncept igre biti promenjen s obzirom na njegov uticaj i tu će morati da se nađu nova rešenja. Videli smo otprilike šta je uveo novi trener Dejan Stanković i probaćemo da se adaptiramo, ali oslanjaćemo se na ono što mi znamo i što dobro radimo. Kada je u pitanju trka, agresija i taktička disciplina, probaćemo da vratimo onu iz Lige Evrope - objasnio je Milošević.

foto: Pritnscreen

Na pitanje kog igrača vidi kao najveću opasnost, Milošević se prisetio prethodnih nekoliko mečeva sa Zvezdom. ''Ima dosta igrača koji su nam predstavljali problem, i Pavkov, i Ben, Ivanić nam je napravio dosta problema u jednom derbiju... Nešto sasvim drugo je šta može da donese sutrašnji derbi, možda meč reši neko od koga se najmanje očekuje, kao Ostojić za nas prošle godine u Kupu. Moraćemo da obratimo pažnju na veliki broj igrača ako hoćemo pobedu'', ističe Milošević.

Saša Zdjelar veruje u pobedi na gostujućem terenu.

''Još jedan derbi, novo iskustvo za sve nas. Značaj utakmice mnogo donosi, ali mislim da ćemo posle utakmice mi izaći kao pobednici", rekao je kratko Zdjelar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track