DETALJI POSLE HAOSA NA JUŽNOJ TRIBINI: FK Partizan moraće da plati 11.500 evra zbog zapaljenih stolica! (FOTO)
Foto: Starsport©

ima li kraja

DETALJI POSLE HAOSA NA JUŽNOJ TRIBINI: FK Partizan moraće da plati 11.500 evra zbog zapaljenih stolica! (FOTO)

Fudbal -

Navijači Partizana uništili 1.150 sedišta na stadionu "Rajko Mitić", a svaka stolica košta 10 evra.

Navijači Partizana zapalili su stolice na južnoj tribini i napravili ogromnu materijalnu štetu na stadionu "Rajko Mitić", koju će morati da plati FK Partizan.

ovako izgleda južna tribina dan posle 162. večitog derbija
ovako izgleda južna tribina dan posle 162. večitog derbijafoto: FK Crvena Zvezda
foto: Starsport©

Tokom 162. večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana navijači crno-belih podmetnuli su čak sedam požara na tribini na kojoj su bili smešteni dovodeći tako u pitanje život svih navijača. Vatrogasne ekipe su hitno intervenisale i sprečile požar širih razmera.

foto: Starsport©

Ukupno uništeno je 1.150 stolica, a svaka košta 10 evra, što znači da će klub iz Humske morati da plati 11.500 evra. Ranije je između uprave dva kluba dogovoreno da oni snose štetu na gostujućim stadionima koju naprave njihovi navijači.

foto: Starsport©

Stolice na srpskim stadionima nisu osigurane, pošto osiguravajuće kuće ne žele da ih osiguraju. Tako se dolazi do apsurda je većina stvari na stadionima, kao i sami stadioni osgurano, ali ne i stolice koje se najviše na udaru navijača. Ovo je problem za Narodnu banku Srbije koja bi morala da se pozabavi ovom temom, jer su se osiguravajuće kuće u Srbiji između sebe dogovorile da parcijalno osiguravaju određene delove domaćih stadiona.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track