MILOŠ KRASIĆ ZA KURIR O NOVOJ GRUPI ORLOVA: IZGINITE NA TERENU! Nek Turska i Rusija razmišljaju o Srbiji! (FOTO)
Foto: Starsport©

Liga nacija

MILOŠ KRASIĆ ZA KURIR O NOVOJ GRUPI ORLOVA: IZGINITE NA TERENU! Nek Turska i Rusija razmišljaju o Srbiji! (FOTO)

Fudbal -

Bez dileme! "Iskreno verujem u naše fudbalere, imamo kvalitet, uz malo više borbe i žara možemo da dobijemo svakoga", jasan je legendarni as Miloš Krasić , koji je deo karijere proveo u Rusiji i Turskoj.

- Verujem u našu reprezentaciju. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji. Ajde prvo da prođemo tu Norvešku i posle to finale, pa će onda biti mnogo lakše u Ligi nacija. Samo još malo više žara, borbenosti i onda možemo da pobedimo svakoga - glasila je jasna i glasna poruka Miloša Krasića na početku razgovora za Kurir.

Nekadašnji reprezentativac Srbije proveo je čitavu deceniju u Rusiji i Turskoj, pa je samim tim idealan sagovornik na temu naše grupe u Ligi nacija. Pored pomenute dve zemlje, tu će biti i Mađarska.

- Raduje forma Mitra, ali i ostalih momaka. Tadić je već dugo na visokom nivou, isto važi i za Kolarova, koji igra na vrhunskom nivou uprkos godinama. Igraju dobro, nema razloga da tako ne bude i u Ligi nacija. Kad na to dodamo i selektora Tumbakovića, koji je po meni naš najjači adut, stvarno očekujem dobre rezultate.

foto: Starsport

Neće biti lako protiv selekcije koja vrtoglavo raste - Rusije.

- Podigli su značajno reprezentativni fudbal. Sve je na daleko višem nivou. Podmladili su tim, shvatili da moraju da ubacuju mlade snage i to im donosi rezultate. S njima će sigurno biti jako teško. Selektor Čerčešov napravio je dosta ozbiljan tim, oni su u vrhu evropskog fudbala.

Još jedna selekcija u usponu - Turska.

- Tačno. I oni su podmladili reprezentaciju, ali nisu toliko jak protivnik kao Rusija. Dosta igrača imaju po evropskim ligama, ali činjenica je da ih nije bilo na velikim takmičenjima. Domaći teren i frenetični navijači su njihova prednost u odnosu na sve.

foto: @starsport

Za kraj, Mađari, na papiru najslabija reprezentacija u grupi.

- Možda deluje kao fraza, ali svi igraju fudbal. I njih je potrebno shvatiti maksimalno ozbiljno jer su takođe podigli nivo fudbala u poslednjim godinama.

Zaključak gađa pravo u centar.

- Ako mi budemo na svom nivou, drugi će morati da razmišljaju o nama - poručio je Miloš Krasić.

Kurir.rs, Miloš Bjelinić/ Foto: Dado Đilas, Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track