JEDVA ČEKA DA ZAIGRA! Jovičić: Uz navijače do bodova u Šapcu!
Foto: Fkcrvenazvezda

POTPUNO FIT

JEDVA ČEKA DA ZAIGRA! Jovičić: Uz navijače do bodova u Šapcu!

Fudbal -

Vezista Crvene zvezde, Branko Jovičić, od januara se potpuno vratio u trenažni proces posle povrede kolena.

Zvezdin “lav” ističe da je potpuno spreman i da jedva čeka povratak na teren, a nada se da će naš klub u Šapcu nastaviti uspešnu prolećnu seriju i pobedom nad Mačvom napraviti novi korak ka tituli.

Nijedno gostovanje u Srbiji nije lako. Međutim, mi smo Crvena zvezda i svi timovi žele da se prikažu u najboljem mogućem svetlu protiv nas, ponekad i pružaju mnogo više od svojih mogućnosti. To je na neki način i dobro, prevashodno zbog kvaliteta fudbala. Gledamo samo sebe, igramo napadački, ne razmišljamo toliko o protivniku, već samo o svojoj igri, tako da verujem da ćemo upisati nova tri boda", uveren je Jovičić.

Popularni “Bakula” željno isčekuje povratak na teren.

"Treniram od početka priprema sa ekipom što mi je izuzetno drago. Na meni je da radim maksimalno, da budem fokusiran na teren, želim i moram da se vratim što jači i spremniji. Očekujem da se što pre vratim na teren, uželeo sam se fudbala, i čitavog tog ambijenta pune Marakane. Na stručnom štabu je da odlučim kada je prava prilika za to, ja uvek dajem celog sebe i pun sam samopouzdanja.

Imao je poruku i za verne navijače crveno-belih

" Poziv našim navijačima nije nikad potreban. Oni su tu za nas, pravi 12. igrač, i kada pobeđujemo, ali i kada rezultat nije na našoj strani. Bez njih ništa ne bih bilo ovako lepo i mnogi uspesi su podjednako i njihovi. Verujem da će nas podržati i u Šapcu, na jednom teškom gostovanju, kao i da se zajedno sa njima radujemo novoj pobedi.."

Zvezdina “trojka” sumirala je utiske do sada urađenog, a istakao je da Zvezdina igra prepoznatljiva po agresivnosti i napadačkoj orijentisanosti.

" Pored rezultata koje smo postigli, svi su videli i da nam se koncept igre promenio. Počeli smo da igramo agresivno, napadački i na gol više, što mi i želimo da postignemo, da Zvezda po tome bude prepoznatljiva. Videli smo i na derbiju da smo u prvom delu igre imali nekoliko prilika za gol, nismo uspeli da ga postignemo, dok u drugom poluvremenu je bilo dosta seckanja igre. Međutim, sa druge strane napredujemo u svakom smislu na terenu, tako da verujem da ćemo u svakoj sledećoj utakmici biti što bolji i spremniji – podvukao je Jovičić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track