ŠPANSKI MEDIJI RAZAPELI JOVIĆA! Skupo i razočaravajuće! Luka na svojoj koži osetio PROKLETSTVO Reala!
Foto: Profimedia

nije mu lako ovih dana

ŠPANSKI MEDIJI RAZAPELI JOVIĆA! Skupo i razočaravajuće! Luka na svojoj koži osetio PROKLETSTVO Reala!

Fudbal -

Luka Jović se se susreo i sa lošom stranom igranja za veliki klub kakav je Real Madrid.

Nakon transfera karijere i prelaska u kraljevski klub prošlog leta za 60 miliona, karijera mu ide silaznom putanjom, a on sve manje dobija priliku da igra.

Umesto da ga gledamo na Santjago Bernabeu, Jovića u poslednje vreme više viđamo na Instagramu, ili na "storijima" svoje devojke Sofije Milošević.

foto: EPA / Juan Carlos Hidalgo, Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović Cile

On je ove sezone u dresu Reala odigrao 24 utakmice, 15 u Primeri, 4 u Ligi šampiona, 3 u Kupu kralja i 2 u Superkupu i tom prilikom je postigao svega dva gola.

Međutim, Jović je od 2.160 potencijalnih minuta za 24 utakmice, na terenu proveo svega 770, tako da uglavnom dobija priliku sa klupe, ali i nju ne koristi onako kako bi želeo.

foto: Profimedia

Zbog toga se i našao na naslovnoj strani Marke, vodećeg sportskog lista Španije, koji se pozabavio najskuplje plaćenim pojačanjima Primere iz tekuće sezone, koja su najviše razočarala.

Među njima se Jović "visoko kotira", a na listi su navedeni Žoao Feliks iz Atletiko Madrida (plaćen 127 miliona evra), Antoan Grizman iz Barselone (120 miliona evra), Eden Azar iz Reala (100 miliona evra), Frenki de Jong iz Barselone (75 miliona evra)...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track