POTRESNA ISPOVEST KRISTIJANA RONALDA: Ona je najvažnija žena u mom životu: Mama je gladovala da bih ja imao šta da jedem
Foto: AP

RONALDO JE SVE USPEHE POSVETIO NJOJ!

POTRESNA ISPOVEST KRISTIJANA RONALDA: Ona je najvažnija žena u mom životu: Mama je gladovala da bih ja imao šta da jedem

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je poslednjih dana više u Portugalu nego u Torinu.

Njegova majka Dolores Aveiro (65) je u utorak doživela moždani udar, pa slavni fudbaler gotovo svakodnevno stiže u bolnicu u Funšalu na ostrvu Madeiri, gde je odrastao.

"Hvala vam na porukama podrške. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja porodica i ja zahvaljujemo se medicinskom timu i molimo vas za malo privatnosti", napisao je Ronaldo na Tviteru.

foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Dolores je svakako najvažnija žena u Kristijanovom životu. Zajedno se konsultuju oko svih važnih odluka u karijeri Kristijana, a navodno se ona pitala i oko devojaka sa kojima bi se Kristijano zabavljao. Nije tajna da obožava Georginu Rodrigez, aktuelno Kristijanovu ljubavnu partnerku.

Dolores je odrasla u teškom siromaštvu. Nije imala podršku supruga i Kristijanovog oca Hosea Dinisa Aveira koji je bio alkoholičar. Dolores je jednom prilikom pričala da je čak razmišljala o pobačaju dok je nosila Kristijana jer je živela u veoma teškim uslovima, gde je četvoro dece delilo jednu sobu.

foto: Profimedia

Kristijanovo detinjstvo je bilo jako teško, pa je često isticao koliku je žrtvu podnosila njegova majka.

"Ona mi je sve omogućila žrtvujući svoj život za mene. Išla je gladna u krevet kako bih ja imao šta da jedem. Nismo imali para, a ona je radila sedam dana nedeljno kako bih ja mogao da budem fudbaler. Ceo moj uspeh je posvećen njoj", rekao je Portugalac jednom prilikom.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track