ŠTA JE TRULO U AJTRAHTU? Leverkuzen DEMOLIRAO nemoćni Frankfurt! Kiks Lajpciga
Foto: EPA

BUNDESLIGA

ŠTA JE TRULO U AJTRAHTU? Leverkuzen DEMOLIRAO nemoćni Frankfurt! Kiks Lajpciga

Fudbal -

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedili su danas na svom terenu Ajntraht iz Frankfurta sa 4:0, u utakmici 25. kola Bundeslige.

Bajer je poveo u četvrtom minutu golom Kaja Haverca, a prednost je udvostručio Karim Belarabi u 14. minutu. Posle toga dvostruki strelac bio je Paulinjo, koji je golove postigao u 49. i 55. minutu.

Klub iz Leverkuzena je četvrti na tabeli sa 47 bodova, a Ajntraht je posle trećeg uzastopnog poraza 12. sa 28 bodova.

foto: EPA

Lajpcig je kao gost odigrao 0:0 sa Volfsbrugom, ali je za sada zadržao drugo mesto na tabeli. Lajpcig ima 50 bodova, dva više od Borusije Dortmund, koja večeras kao gost igra protiv Borusije iz Menhengladbaha. Volfsburg je sedmi sa 36 bodova.

Šalke i Hofenhajm odigrali su u Gelzenkirhenu nerešeno 1:1. Domaći su poveli golom Vestona Mekinija u 20. minutu, a bod Hofenhajmu doneo je Kristof Baumgartner pogotkom u 69.

Obe ekipe nastavile su niz utakmica bez pobede, Šalke zauzima šesto mesto na tabeli sa 37 bodova, a Hofenhajm je deveti sa dva boda manje.

U ostalim utakmicama, Herta je na svom terenu odigrala nerešeno 2:2 protiv Verdera, dok je Frajburg kao domaćin pobedio Union Berlin sa 3:1.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track