Najnovije vesti

BORJAN I STANKOVIĆ U POSETI SIGURNOJ KUĆI: Doneli ruže i poklone, ali i poslali SNAŽNU poruku protiv nasilja!
Foto: Crvenazvezdafk.com

SJAJNO!

BORJAN I STANKOVIĆ U POSETI SIGURNOJ KUĆI: Doneli ruže i poklone, ali i poslali SNAŽNU poruku protiv nasilja!

Fudbal

Crvena zvezda na Dan žena želI još jednom da ukaže na važnost borbe protiv nasilja u porodici, a naročito nad ženama.

U tu svrhu, organizovana je poseta Sigurnoj kući u Beogradu, a društvo damama pravili su trener kluba Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan. Fudbalski klub Crvena zvezda iskoristio je osmi mart da posetom na trenutak ulepša tešku svakondevnicu stanarki ove kuće.

Tom prilikom uručeni su pokloni svim ženama i njihovim mališanima koji su smešteni u ovoj kući. Takođe, Sigurna kuća je dobila tehniku neophodnu za uspešno funkcionisanje, koju je obezbedila Crvena zvezda.

Inače, naš kapiten Milan Borjan je aktivan učesnik akcije „Stop nasilju nad ženama“ koju je takođe pokrenuo naš beting partner. Damama je prijalo druženje sa velikim imenima našeg kluba, a tom prilikom Dejan Stanković je izjavio da su žene bitan faktor funkcionisanja cele porodice.

- Bilo je veoma emotivno i lepo. Videli smo u Sigurnoj kući dosta jakih žena, lepa deca, damama smo čestitali 8. mart. Drago mi je što smo učestvovali u ovoj akciji gde smo poslali poruku da mislimo i na druge. Žene su glavni pokretač i snaga porodice i na tome im treba čestitati.

Milan Borjan je jedan od onih koji često ističe važnost porodice u svim segmentima života.

- Pre svega, želim da čestitam današnji praznik svim ženama jer su one naše blago. Tu smo uvek da budemo velika podrška i nadam se da će što više ljudi izaći u ovakve akcije kako bi pružimili podršku ovim jakim damama u Sigurnoj kući.

Vesna Stanojević, koordinator Sigurne kuće, istakla je da to što se Crvena zvezda priključila ovoj akciji predstavlja veliku čast.

- Ovakve akcije su jako značajne jer je to veoma bitno svim ženama u Sigurnoj kući. Kada one osete da neko misli na njih i prepoznaje njihov problem, kao i da im pruži pomoć i podršku, to je za njih jako značajno. Time se podiže moral i samopouzdanje i ove dame se osećaju jače. Velika je čast za sve nas, što se i fudbalski klub Crvena zvezda priključila ovoj akciji, kao jedan vrhunski sportski klub u našoj zemlji i regionu.

Posle prijatnog druženja, predstavnici kluba obećali su da će i dalje nastaviti da pomažu Sigurnu kuću u Beogradu i da će klub učiniti sve, da se što značajnije ukaže na borbu protiv nasilja nad ženama.

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...