RONALDINJO PROLAZI KROZ PAKAO: Ovo je prva slika slavnog Brazilca iz zatvorske ćelije! Svi pričaju o jednom detalju
Foto: EPA

vreme u pritvoru

RONALDINJO PROLAZI KROZ PAKAO: Ovo je prva slika slavnog Brazilca iz zatvorske ćelije! Svi pričaju o jednom detalju

Fudbal -

Bivši brazilski reprezentativac i jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Ronaldinjo, prolazi kroz težak period, jer je zbog posedovanja lažnog pasoša uhapešn u Paragvaju, zajedno sa bratom, koji mu je i menadžer.

Svet je prvo bio zgranut fotografijom Ronaldinja, koji u sudnici peškirom prekriva ruke vezane lisicama, a sada se pojavila i prva slika iz zatvorske ćelije. Mediji su preneli da se radi o mestu u kojem na suđenje čekaju kriminalci i dileri, ali ni to, pa čak ni činjenica da je zahtev za kućni pritvor odbijen, nije skinulo osmeh sa lica nekadašnjeg fudbalera Barselone.

Podsetimo, Ronaldinjo i njegov brat Roberto de Asis Moreira pod merama su policijskih vlasti u Paragvaju zbog falsifikovanih putnih i identifikacionih dokumenata sa kojima su pokušali da uđu u tu zemlju.

Osim slavnog gosta i njegovog brata, slobode je lišena i Dalia Lopez, paragvajska preduzetnica koja je angažovala Ronaldinja kao zaštitno lice njene firme, i navodno je ona osoba koja je dala Brazilcima lažne isprave. Paragvajski mediji pišu da je protiv nje u pripremi i postupak zbog utaje poreza i "pranja novca".

foto: EPA

Ona nije i jedina žena koja je umešana u čitavu priču, paragvajski mediji pominju i izvesnu Vilmondes Souzu, koja je, uz Lopezovu, čekala Ronaldinja i njegovog brata na aerodromu, te se i ona sumnjiči da je pribavila i uručila lažne dokumente poznatim gostima. U kućnom pritvoru su zbog sumnje da su pomogle u falsifikovanju dokumenata i Maria Izabel Gajoso i Esperanca Apolonija Kabaljero.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track