SINIŠA NE SME NAPOLJE! MIHINA ĆERKA ZABRINUTA: Pokušavam da budem pozitivna (FOTO)
Foto: Instagram

Koronavirus

SINIŠA NE SME NAPOLJE! MIHINA ĆERKA ZABRINUTA: Pokušavam da budem pozitivna (FOTO)

Fudbal -

Prevencija! Zbog epidemije koronavirusa u Italiji srpski stručnjak dane provodi u kućnom karantinu, dok se Virdžinija Mihajlović oglasila povodom alarmantne situacije u Italiji

Strah koji seje koronavirus u Italiji ne jenjava. Nije svejedno ni najzdravijim osobama, a posebno onima čije je zdravlje već ozbiljno ugroženo. Jedan od njih je, nažalost, i Siniša Mihajlović. Srpski fudbalski stručnjak i trener Bolonje nalazi se u kućnom karantinu. Ne sme da napušta svoj dom do daljeg.

Zatvoren u kući legendarni Miha bije svoju bitku protiv leukemije. Njegov organizam znatno je oslabljen jakim hemioterapijama, a imunitet ne bi mogao da se izbori s virusom.

foto: Profimedia

Ni Sinišinoj ćerki Virdžiniji nije lako u celoj situaciji.

- Plašim se, ali mislim da je to normalno. Pokušavam da budem pozitivna. Predugo smo podcenjivali ovu situaciju. Trebalo je odmah preduzeti sve mere predostrožnosti. Svi moramo ostati kod kuće i poštovati vladina pravila. Svi zajedno možemo napraviti razliku - rekla je Virdžinija Mihajlović i dodala da ove dane epidemije provodi sa svojim dečkom.

foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

- Sa Alesandrom sam već nedelju dana i ostaću ovde dok se situacija ne popravi. Postoji mnogo ljudi koji su odvojeni od svojih voljenih i zaista mi je žao zbog toga. Ko ima ljubav ili porodicu pored sebe, mnogo mu je lakše jer u ovoj situaciji biti daleko od voljenih je još teže - istakla je Mihina ćerka.

Nema pauze

Srbin naredio zatvorene treninge

Iako je u Italiji koronavirus zaustavio fudbal do 3. aprila, igrači Bolonje ne lenčare. Nakon što je ekipi dao dva slobodna dana, Siniša Mihajlović je, iz kućnog karantina u kom boravi, naredio obavezne treninge iza zatvorenih vrata. Mihina ekipa sledeći meč trebalo je da igra protiv Juventusa u petak uveče od 20.45, ali je taj susret, kao i svi ostali, odložen.

Leči se od leukemije

Miha pitao doktora: Da li se od ovoga umire ili može da se živi?!

Kada je saznao da boluje od leukemije, prvo pitanje koje je Siniša Mihajlović postavio doktoru ledi krv u žilama.

- Da li se od ove leukemije umire ili može da se živi s njom - otkrio je nedavno Mihajlović, koji je ispričao i kako je tekao sam zahvat transplantacije koštane srži, koji je izvršen 29. oktobra.

- Nisam osetio ništa, to je kao transfuzija krvi. Za sat vremena sve je bilo gotovo. Najpre sam imao pet dana jakih hemioterapija kao pripremu za transplantaciju, dva dana odmora i nakon toga je zahvat izvršen.

Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track