JEDAN NAVIJAČ JE BIO NA TRIBINAMA A DIRLJIVA PRIČA O NJEMU LOMI I NAJTVRĐA SRCA: "Mestalja" ipak nije bila prazna (FOTO)
Foto: EPA/UEFA / HO

emotivno

JEDAN NAVIJAČ JE BIO NA TRIBINAMA A DIRLJIVA PRIČA O NJEMU LOMI I NAJTVRĐA SRCA: "Mestalja" ipak nije bila prazna (FOTO)

Fudbal -

Jedan navijač ipak je bio na tribinama "Mestalje" tokom utakmice revanša osmine finala Lige šampiona između Valensije i Atalante koja je odigrana pred praznim tribinama zbog epidemije koronavirusa.

Fudbaleri Atalante prvi put u istoriji plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u revanš meču osmine finala, bez prisustva publike, eliminisali Valensiju.

Iako je ovaj meč odigran bez prisustva gledalaca, oni su se okupili ispred stadiona kako bi pružili podršku svojim miljenicima. Ipak jedan navijač je bio na tribinama "Mestalje", i ne samo sada, već će tu ostati zauvek...

foto: EPA/UEFA / HO

U pitanju je statua Visentea Navara Aparisija koji je preminuo 2017. godine.

On je bio veliki navijač "slepih miševa", a njegovu odanost FK Valensija je nagradila statuom na sedištu broj 164. u 15. redu Centralne tribine "Mestalje".

foto: EPA/UEFA / HO

Verni navijač, vlasnik članske karte sa brojem 18, oslepeo je u svojim pedesetim godinama života, ali je i pored redovno dolazio sa sinom na utakmice.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track