MISTER SPECIJALNI ODLAZI U ISTORIJU: Žoze Murinjo ostao bez legendarnog nadimka, njegov fudbal je MRTAV (FOTO)
Foto: EPA/FILIP SINGER

DEBAKL SLAVNOG TRENERA

MISTER SPECIJALNI ODLAZI U ISTORIJU: Žoze Murinjo ostao bez legendarnog nadimka, njegov fudbal je MRTAV (FOTO)

Fudbal -

Slavni portugalski trener Žoze Murinjo ostao je bez nadimka "Specijalni" koji su mu nadenuli navijači kada je klubove koje je vodio "lansirao" među evropske velikane.

Znao je Murinjo da preuzme klub na klimavim nogama i sa njim dotakne neslućene visine... Ali ne i ovaj put. Preciznije - četvrti!

foto: EPA/FILIP SINGER

Kao trener Totenhema samo je nastavio gubitnički niz, pa su "pevci" četvrti klub koji je, sada već bivši, u kojem gospodin Specijalni nije bio ni blizu onih čuda na koje je navikao ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu.

foto: EPA/FILIP SINGER

"Žozeov fudbal je mrtav", komentarišu navijači na društvenim mrežama.

foto: EPA/FILIP SINGER

A isti oni koji su ga dizali u nebesa, sada ga žestoko kritikiju, a sve je otišlo dotle da su mu"oduzeli" nadimak "Specijalni". Jer posle debakla od Lajpciga to nikako više ne može da bude.

Ruku na srce, Žoze Murinjo je imao brojnih problema u napadačkoj liniji, pošto su van stroja povređeni Hari Kejn, Son i Bergvajn.

"Dođeš do nokaut faze Lige šampiona i pogledaš klubu. Džafet Tanganga prvi put treba da igra. Drugi meč Rajana Sesenjona. Ne mogu da krivim igrače jer su dali sve od sebe", rekao je Murinjo u svoju odbranu.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track