SVI KAO JEDAN Bojan Matić: Drago mi je što dajem golove (FOTO)
Foto: Starsport©

TRESE MREŽE

SVI KAO JEDAN Bojan Matić: Drago mi je što dajem golove (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Bojan Matić rekao je da mu je drago što daje golove i da je za to najzaslužniji kolektiv.

"Drago mi je što postižem golove, mnogo sam zahvalan saigračima, jednostavno kolektiv je mnogo bitan, a iz svega toga dolaze golovi", rekao je Matić za sajt kluba.

Matić je postavio konačan rezultat u pobedi Partizana od 4:0 nad Spartakom u osmini finala Kupa Srbije.

"Igrali smo zaista dobru utakmicu, ceo tim je funkcionisao kao jedan, jednostavno svi smo igrali odlično što je važno za samopouzadnje svih igrača", kazao je Matić.

foto: Starsport©

On je bio blizu da da još jedan gol.

"Šteta što nije ušla iz mog šuta, ali nema veze, važno je da igramo dobro, da stvaramo šanse i da postižemo golove. Aleksandar Šćekic me je dva puta uposlio i postigli smo dva gola, krunisao je svoju sjajnu partiju sa dve asistencije", kazao je Matić.

Naveo je da mu je drago što mladi Lazar Pavlović postiže golove i da je pred njim blistava karijera i da treba da nastavi da radi i trenira.

Partizan u subotu čeka nova utakmica u Super ligi Srbije protiv Voždovca, za koji je Matić rekao da je dobar tim i da treba ozbiljno da se shvate bez obzira na loš početak drugog dela seozne.

"Ulazimo motivisano i sa puno samopouzdanja, tako svaku utakmicu shvatamo. Dok sam bio u Mačvi davao sam im golove, tako da sam upoznat i sa terenom i sa ekipom. Ipak, ne smemo se zavaravati i bilo koga potceniti, biće to ozbiljna utakmica na 'krovu'", rekao je Matić.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track