RONALDINJO KAO PABLO ESKOBAR! Brazilac u zatvoru živi kao BOS: Ima sve što poželi i prava je ZVEZDA iza rešetaka! FOTO
Foto: Printscreen

HIT

RONALDINJO KAO PABLO ESKOBAR! Brazilac u zatvoru živi kao BOS: Ima sve što poželi i prava je ZVEZDA iza rešetaka! FOTO

Fudbal -

Bivši brazilski fudbaler i legenda ovog sporta, Ronaldinjo, već danima se nalazi iza rešetaka u Paragvaju zbog lažnog pasoša.

Ronaldinjo je u ozloglašenom zatvoru u Asunsionu, u kojem smeštaju najteže kriminalce, međutim, Brazilac je uspeo i tamo da se snađe i postane zvezda.

Naime, pojavile su se nove fotografije Ronaldinja iz zatvora, na kojima se vidi kako konzumira alkohol u društvu kriminalaca, sa kojima se očigledno sprijateljio.

foto: Printscree

Deluje dosta ofucano i propalo, ali oseh Ronaldinju i poret toga ne spada sa lica. Deluje da je prava atrakcija iza rešetaka u Paragvaju i da zatvorenici sa njim kvalitetno provode svoje dane.

Neki su iskoristili šansu i da za uspomenu dobiju autogram, pa su ponosno pokazali potpis koji je Ronaldinjo ostavio na njihovoj majici.

Pogledajte i fotografije iz zatvora:

Mnogi su u komentarima na ovu sliku Brazilca uporedili sa poznati kolumbijskim narko bosom Pablom Eskobarom koji je deo svog života proveo iza rešetaka, ali u zatvoru koji je preuređen samo za njega. Naime, Eskobar je u tom zatvoru ima sve što je poželeo, osim naravno slobode.

Upravo tako danas svi zamišljaju i zatvor Asunsion u Paragvaju, gde je smešten brazilski superstar, a koji je poznat po korupciji. Španska "Marka" je objavila snimke zatvora, koje je napravila paragvajska televizija, a u kome se nalazi Ronaldinjo dok čeka suđenje. Taj zatvor je poznat po korupciji, pa zatvorenici imaju mogućnost da , između ostalog, konzumiraju alkohol, koriste mobilne telefone...

Snimke zatvora pogledajte OVDE.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track