MARSELO IZ KARANTINA MORAO U SUD: As Reala kažnjen sa 157.500 evra zbog brze vožnje! Brazilac vozio 134 km/h u naselju
Foto: EPA/JUANJO MARTIN

Skupo ga koštalo

MARSELO IZ KARANTINA MORAO U SUD: As Reala kažnjen sa 157.500 evra zbog brze vožnje! Brazilac vozio 134 km/h u naselju

Fudbal -

Fudbaleri Reala od četvrtka se nalaze u strogom karantinu posle objave da je jedan košarkaš "kraljevskog kluba" zaražen koronavirusom.

Strogi karantin je ipak morao da bude prekršen za jednog fudbalera. Brazilski as Marselo (31) morao je u sud, gde je bio suočen s optužbom za brzu vožnju i to bez dozvole.

Brazilcu je suđenu u mestu Alkobendas, predgrađu severno od Madrida, gde je dobio kaznu plaćanja 350 evra dnevno u narednih 15 meseci. Marselo će tako ukupno platiti 157.500 evra zbog nepromišljenosti.

Levi bek Reala je 19. decembra zaustavljen od strane policije kada je na putu od Alkobendasa gde živi prema sportskom centru Reala vozio brzinom od 134 kilometara na čas.

Saobraćajci su tada otkrili i da Marselo vozi bez dozvole pošto mu je ona oduzeta kada je prethodno bio uhvaćen zbog prebrze vožnje. Tada je platio 6.000 evra.

Fudbaleri Reala važe za velike zvezde, pogotovo u Madridu, ali im to kod saobraćajaca ne prolazi. Prethodnih godina kazne zbog saobraćajnih prekršaja plaćali su brojni fudbaleri, a poslednji u nizu su Karim Benzema i Džejms Rodrigez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track