VOJVOĐANSKI DERBI: Čović: Na pobedu i protiv Spartaka
Foto: FK Vojvodina

SUPERLIGA

VOJVOĐANSKI DERBI: Čović: Na pobedu i protiv Spartaka

Fudbal -

Fudbaler Vojvodine Nemanja Čović rekao je danas da se nada ; da će njegova ekipa nastaviti sa dobrom igrom i da će u meču protiv Spartaka postići pozitivan rezultat.

"U Subotici nas očekuje teška utakmica jer je Spartak dobra ekipa. Ove sezone beleže dobre rezultate, a posebno su opasni na svom terenu. Ipak, kao i na prethodnim mečevima, opet ćemo ići na pobedu ; nadam se da ćemo uspeti da nastavimo naš trijumfalni niz i time se približiti svom cilju, a to je plasman u Evropu", rekao je Čović na konferenciji za novinare.

U 26. kolu Super lige Srbije fudbaleri Vojvodine u subotu gostuju ekipi Spartaka u Subotici u 16.00, a meč će biti odigran bez prisustva navijača.

Golom protiv Mladosti u prethodnom kolu Čović je poveo svoju ekipu ka pobedi, a želi da sa dobrom igrom nastavi i u narednim mečevima.

"Povreda koju sam imao je odavno prošlost, a na utakmici protiv Mladosti je došao i taj gol. Osećam se super i verujem da ću svojim doprinosom još više moći da pomognem ekipi da ostvaruje dobre rezultate", dodao je napadač Vojvodine.

Nakon 25 odigranih kola, Vojvodina se nalazi na trećem mestu na tabeli sa ukupno 54 boda, dok je Spartak na sedmoj poziciji sa 36 osvojenih bodova.

Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track