HLADI SE I MENI KORONA U FRIŽIDERU! Vlahovića nije napustio duh i NAŠALIO SE na svoj račun!
Foto: Profimedia

pozitivan stav

HLADI SE I MENI KORONA U FRIŽIDERU! Vlahovića nije napustio duh i NAŠALIO SE na svoj račun!

Fudbal -

Srpski fudbaler i napadač Fiorentine Dušan Vlahović, otkrio je u petak da je zaražen korona virusom, od koga se leče i njegovi saigrači Patrik Kutrone i Herman Pecelja.

Zbog ovog otkrića svi igrači su otišli u izolaciju, kao što je uradilo još nekoliko klubova u Evropi, a Vlahović je karantin iskoristio da se putem društvenih mreža s ispriča sa Federikom Kijezom, sinom nekadašnjeg napadača Parme, Fiorentine i Lacija - Enrika Kijeze.

Vlahovića pored svega što mu se desilo nije napustilo dobro raspoloženje upa je sa Kijezom diskutovao o najboljim igračima na svetu, o tome koje video igrice voli da igra, pesme da sluša, ali je i opisao šta se dešavalo kada je otkrio da nešto nije u redu.

" Imao sam temperaturu 37 stepeni jednog jutra, uzeo sam lek da je spustim, nije pomoglo i otišla je na 39", objašnjavao je Vlahović koji je potom tražio da se testira zbog drugih.

foto: Instagram

Jedan od oko pet hiljada fanova koji su pratili "lajv" putem društvenih mreža postavio mu je pitanje o korona virusu, a Srbin je uzvratio šalom,

"Hladi se i meni korona u frižideru".

Da podsetimo, Italija je najviše pogođena od evropskih zemalja ozloglašenim korona virusom koji je zahvatio celu planetu.

U ovoj zemlji je registrovano više od 20.000 obolelih i oko 1.400 umrlih od virusa koji je decembra prošle godine krenuo iz kineskog Vuhana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track