TRUDNA SAM I POZITIVNA NA KORONU! MOJ STRAH JE BESKONAČAN! Drama zaraženog fudbalera Juventusa i njegove devojke! FOTO
Foto: Pritnscreen/Instagram

GLOBALNA PANDEMIJA

TRUDNA SAM I POZITIVNA NA KORONU! MOJ STRAH JE BESKONAČAN! Drama zaraženog fudbalera Juventusa i njegove devojke! FOTO

Fudbal -

Devojka fudbalera Juventusa koji je prvi zaražen virusom korona, lepa Mikela Perisko oglasila se na društvenim mrežama sa informacijom da je pozitivna na COVID-19, a da drama bude još veća ona je u drugom stanju!

"Trudna sam i n znam šta će se sada desiti. Još uvek ne mogu da govorim o tome" rekla je devojka Danijela Ruganija, a zatim dodala:

"Nadam se da virus neće uticati na trudnoću. Lekari me uveravaju da ne bi trebalo da bude problema. Ipak, moj strah je beskonačan", otkrila je Mikela za italijanske medije.

"Spremali smo se da svima objavimo da sam u drugom stanju. To je trebao da bude trenutak ispunjen srećom, ali život nas je izdao. Sigurna sam da će opet biti 'na nogama'", otpimističan je Mikela, a prenosi italijanska štampa.

Da podsetimo, Italija je trenutno najviše pogođena koronavirusom i u ovoj zemlji proglašeno je vanredno stanje, a prvi ozbiljan sportski slučaj povezan s ovim virusom došao je iz Juventusa kada je Danijele Rugani posle testiranja bio pozitivan na COVID-19, te stavljen u samoizolaciju.

Felicità #noi ❤️? @daniruga

A post shared by Michela Persico (@michelapersico) on

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track