JUBILEJ ZA PONOS: Olimpikovih 15 godina ljubavi prema deci!
Foto: Privatna Arhiva

Čestitamo

JUBILEJ ZA PONOS: Olimpikovih 15 godina ljubavi prema deci!

Fudbal -

Preko dve hiljade mališana prošlo je sportsku, fudbalsku i oni najvažniju - životnu školu Olimpika u prethodnih 15 godina. Sportsko udruženje Olimpik slavi danas deceniju i po od osnivanja. Jubilej vredan pažnje i poštovanja.

Deca od pet do 11 godina stasavala uz desetine trenera koji su imali nekoliko ciljeva pred sobom. Prvo da vaspitaju decu, potom ih usmere ka sportu, usade im ljubav prema fudbalu i naravno prenesu im početke lekcije iz najpopularnijeg sporta na svetu.

Pošto se brzo prepoznao kvalitetan rad i samim tim je rastao i broj malih fudbalera, Olimpik je pomerio granicu fudbalskog školovanja dece do 14. godine.

foto: Privatna arhiva

Dugačak je spisak gradova na kojima je klub iz Beograda predstavljao našu zemlju i ostvario rezultate kojima se ponosi. Trofeji u riznicama Olimpika stigli su iz Minhena, Barselona, Beča, Praga, Budimpešte, Riminija, Riconea, Sarajeva, Bjeljine, Arada, Brašova, Tuluza, Podgorice, Bara i drugih gradova.

A, na domaćoj sceni - dominacija. Olimpik je osvojio brojne trofeje u Mini Maksi ligi, Fer plej ligi, a poslednjih pet godina ovi mališani su prvaci Lige petlića Fudbalskog saveza Beograda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track