VELJKO NIKOLIĆ IZ KARANTINA: Zdravlje na prvom mestu
Foto: FK Crvena Zvezda

trening kod kuće

VELJKO NIKOLIĆ IZ KARANTINA: Zdravlje na prvom mestu

Fudbal -

Vezista crveno-belih govorio je o danima koje provodi u izolaciji.

"Teško je bez treninga sa ekipom i utakmica, ali zdravlje je na prvom mestu. Kad sve ovo prođe, biće novih izazova, nastavićemo tamo gde smo stali i siguran sam da nas ovo neće poremetiti" - rekao je Nikolić.

Izabranici Dejana Stankovića su sjajno ušli u prolećni deo takmičenja, a Nikolić ističe žal zbog toga što je sezona prekinuta u martu.

"Dobro smo igrali, uhvatili smo zalet, ali nažalost smo morali da prekinemo zbog borbe sa “nevidljivim” protivnikom. Zadovljan sam svojim igrama, drago mi je što trener Dejan Stanković i čitav stručni štab toliko veruju u mene. Nadam se da sam im se odužio partijama na terenu. Ponavljam, bitno je da svi ostanemo živi i zdravi, a fudbal nam nigde neće pobeći."

Crveno-beli su dobili plan po kom je neophodno da rade dok traje pauza, a vezista rođen 1999. godine ističe da trenira u kućnoj varijanti.

"U stanu sam od sobe napravio mini-teretanu kako bih ispunjavao sve obaveze tokom pauze i održavao kondiciju. Pomoćni treneri iz kluba koji su zaduženi za fizičku pripremu su nam svima podelili programe koje strogo poštujemo jer smo profesionalci."

Kao svaki odgovorni građanin naše zemlje i Veljko Nikolić se pridržava svih propisa i poštuje karantin.

"Zaista se pridržavam svega. U slobodno vreme uglavnom igram društvene igre, čitam knjige i pokušavam da se dodatno usavršim u kulinarskim sposobnostima. Stavio sam se na raspolaganje i komšijama, posebno onim starijima da im nešto kupim i donesem ako im bude bilo potrebno" - podvlači Nikolić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track