Najnovije vesti

marko vas moli

ĆAO DEKI, ĆAO BRATE! MARKO MATERACI POSLAO APEL SRPSKOM NARODU: Shvatite koronu, da ne biste prošli kao mi! (KURIR TV)

Fudbal

Bivši fudbaler Intera i legenda svetskog fudbala Marko Materaci, poslao je poruku podrške srpkom narodu preko svog bivšeg saigrača, a sada trenera Zvezde Dejan Stankovića, u borbi protiv koronavirusa koji je širom sveta do sada odneo nekoliko stotina hiljada života. 

Materaci je u video poruci poslao apel srpskom narodu da bude oprezan i pažljiv, da sluša sve savete nadređenih kako bi koronavirus što pre prošao i kako ne bi prošli kao Italijani koji sada imaju velike probleme sa istim. 

- Ćao Deki, ćao brate. Šaljem ovaj apel srpskom narodu, mislim da je jako važno, jer smo mi Italijani jako pogrešili. Nismo shvatili ozbinljno ono što nam je govorila Vlada i svako je radio kako je hteo, neko je šetao, neko je izlazio napolje sa društvom, i to je najgora stvar koji smo mogli da uraidmo jer ovaj virus je izuzetno snažan, proklet, virus koji pogađa sve. Ako želite da traje 15 ili 20 dana maksimalno, radite ono što vam se kaže, ne radite kao mi Italijani, svako od nas je radio šta je hteo a to je neizvdljivo jer nismo uspeli da limitiramo ovo što nam se dešava u ovom momentu. Želim vam puno sreće i molim vas: Radite ono sto vam kažu i ostanite kod kuće - poručio je Materaci. 

Kurir sport 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...