MEDIJI GA RAZAPELI, A NJEGOV BRAT IM ŽESTOKO ODBRUSIO! Evo zašto je zvezda Juventusa napustio karantin i otišao kući!
Foto: EPA/PAOLO MAGNI

nije pobegao

MEDIJI GA RAZAPELI, A NJEGOV BRAT IM ŽESTOKO ODBRUSIO! Evo zašto je zvezda Juventusa napustio karantin i otišao kući!

Fudbal -

Gonzalo Iguain napadač Juventusa bio je meta žestokih kritika javnosti nakon što je napustio dvonedeljni obavezni karantin u Torinu u kome je biio sa ostalim saigračima i otputovao za Argentinu.

U njegovu odbranu stao je rođeni brat Nikola koji je zamolio javnost da prestane da se meša u ono što se dešava u njihovoj porodici, jer njihova majka ima rak.

"Naša majka, kao i mnogi drugi na svetu, se bori sa bolesti koja se zove rak. Tim ljudima očigledno nije stalo do zdravlja moje majke, već samo do magične reči, koja je u ovom slučaju 'Iguain'. Takav je biznis", napisao je Nikola Iguain.

On je dodao da je njegov brat doputovao u domovinu sa urednom dozvolom.

- Moj brat Gonzalo je putovao uz dozvolu kluba, sa sertifikatom koji dokazuje da nema koronavirus. On nije pobegao (iz karantina), okej? Otišao je da bi bio sa našom majkom u ovoj nezahvalnoj situaciji - jasna je poruka Argentinca.

Fudbaleri Juventusa su momentalno smešteni u karantin nakon što je štoper ekipe Danijele Rugani bio pozitivan na korona virus,dok je Kristijano Ronaldo od početka u Madeiri u Portugalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track