Najnovije vesti

SUZE DA VAM KRENU! Portparolka Partizana potresla javnost slikom iz bolnice: Bilja Obradović poslala apel Srbiji
Foto: Instagram/Biljana Obradović

Svaka čast!

SUZE DA VAM KRENU! Portparolka Partizana potresla javnost slikom iz bolnice: Bilja Obradović poslala apel Srbiji

Fudbal

Portparolka Fudbalskog kluba Partizan i poznata voditeljka Biljana Obradović objavila je u septembru 2018. godine da je dobila bitku sa karcinomom pankreasa.

Obradovićeva je tada pričala da je vodila zdrav život, a da je bolest otkrila na rutinskom pregledu.

Skoro dve godine kasnije "zaštitno lice" Partizana je objavila fotografiju iz tog perioda i otkrila niz detalja koje javnost nije znala. Biljana je prepričala sve muke kroz koje je prolazila tih dana, a koje su znali samo njeni najbliži.

"Postoje stvari koje se nikad ne zaboravljaju, a to je kada gledaš kroz prozor i dao bi sve na svetu da siđeš dole i sedneš sa svim onim ljudima za koje ni ne znaš ko su... Da osetiš ukus kafe, koju ne smeš da piješ ili pukneš od sreće kada ti kažu da danas možeš da doručkuješ malo kiselog mleka koje si toliko čežljivo tražio pogledom svih prethodnih dana, a nisi smeo, a da si kod kuće možda ga ne bi ni pogledao... A on ti u onom plehanom tanjiru izgleda kao najlepša torta... A onda nema srećnijeg od tebe kada si trećeg dana uz divne sestre uspeo da napraviš tri metra hodajući od svog kreveta", napisala je u emotivnom tonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postoje stvari koje se nikad ne zaboravljaju, a to je kada gledaš kroz prozor i dao bi sve na svetu da siđeš dole i sedneš sa svim onim ljudima za koje ni ne znaš ko su.. Da osetiš ukus kafe,koju ne smeš da piješ ili pukneš od sreće kada ti kažu da danas možeš da doručkuješ malo kiselog mleka koje si toliko čežljivo tražio pogledom svih prethodnih dana, a nisi smeo, a da si kod kuće možda ga ne bi ni pogledao..A on ti u onom plehanom tanjiru izgleda kao najlepša torta..A onda nema srećnijeg od tebe kada si trećeg dana uz divne sestre uspeo da napraviš tri metra hodajući od svog kreveta.. . Zato sedite kod kući i ne fantazirajte.U toplom ste, možete da hodate, jedete, pijete,telefonirate...Proći će karantin, a divni lekari će i dalje raditi kao što rade i sada. Sestre re će brinuti o bolesnicima kao i pre Korone, samo što ima onih koji možda nikad neće izaći iz karantina, jer su teški onkološki bolesnici, deca i stari ,jer za njih traje godinama nešto gore od ovoga. I meni je dosadno sada, deca mi skaču po glavi, ne krećem se, pojela bih vola sa ražnja, a uz sve to i radim... A, kad me 'uhvate bube' uđem da pogledam baš ove slike da bih došla sebi i setila se kako sam tada samo želela da dođem kući i molila Boga da posle mesec dana sakupim snagu i prošetam 10 minuta.. I zato ne zaboravite da aplauz zdravstvenim radnicima treba da traje i posle Korone, jer oni rade non stop.. A u svemu ima i od goreg gore🙏 teške operacije se i dalje rade, a hirurzi stoje i po 10 sati na nogama. Zato smejte se, vežbajte, mažite nokte... . Jer sve će se ovo jednom lane zvati #stayathome #ostanimokodkuce @j_o_v_a_n_a_89 @dinaikic @mirjana_pd Aplauz za ove žene, one su medicinske sestre👏👏👏👏👏@grubornikica

Објава коју дели Biljana Obradovic (@biljanacity) дана

Obradović je zatim poslala poruku javnosti Srbije, vezanu za aktuelnu situaciju i pandemiju virusa COVID-19.

"Zato sedite kod kuće i ne fantazirajte. U toplom ste, možete da hodate, jedete, pijete, telefonirate... Proći će karantin, a divni lekari će i dalje raditi kao što rade i sada. Sestre će brinuti o bolesnicima kao i pre Korone, samo što ima onih koji možda nikad neće izaći iz karantina, jer su teški onkološki bolesnici, deca i stari, jer za njih traje godinama nešto gore od ovoga. I meni je dosadno sada, deca mi skaču po glavi, ne krećem se, pojela bih vola sa ražnja, a uz sve to i radim... A, kad me "uhvate bube" uđem da pogledam baš ove slike da bih došla sebi i setila se kako sam tada samo želela da dođem kući i molila Boga da posle mesec dana sakupim snagu i prošetam 10 minuta... I zato ne zaboravite da aplauz zdravstvenim radnicima treba da traje i posle Korone, jer oni rade non stop... A u svemu ima i od goreg gore, teške operacije se i dalje rade, a hirurzi stoje i po 10 sati na nogama. Zato smejte se, vežbajte, mažite nokte", poručila je Biljana Obradović.

Obradovićeva je na kraju pozvala javnost da aplauzom i dalje podržava medicinske sestre.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...