KO JE ZAPRAVO RONALDOVA PARTNERKA? Georgina priznala: Nisam bila lepa, čuvala sam decu i radila kao čistačica (FOTO)
Foto: AP

BILO NEKADA, SAD JE MILIONERKA

KO JE ZAPRAVO RONALDOVA PARTNERKA? Georgina priznala: Nisam bila lepa, čuvala sam decu i radila kao čistačica (FOTO)

Fudbal -

Godinama je bila misteriozna crnka o kojoj se nije mnogo toga znalo, ali je sa Ronaldovim preseljenjem u Italiju i Georgina došla u epicentar svetske javnosti.

Slavnom Portugalvu po dolasku u Juventus nije mnogo trebalo da osvoji srca navijača, a Georgini još manje.

Sa 17 miliona pratilaca na Instagramu jedna je od kraljica Serije A, a prošle godine je i sama potpisala unosan ugovor i predstavljena je kao zaštitno lice poznatog brenda donjeg veša i kupaćih kostima.

Danas njen život izgleda kao san, ali put do uspeha nije bio jednostavan. Za sve što ima, Georgina se izborila sama!

foto: Profimedia

Rođena je 27. januara 1994. godine u Buenos Ajresu, a rano se sa prodicom preselila u španski gradić Jaka gde je njen otac došao zbog fudbala. I on je bio fudbaler, ali nije stigao dalje od druge argentinske lige. Nakon preseljenja radio je kao trener. Georgina je sa četiri godine otkrila prvu veliku ljubav. Krenula je na plesnu akademiju.

"Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti", ispričala je Georgina za strane medije .

Ona je na plesu uložila sate, dane, mesece i godine, iz dana u dan prolivala znoj, ali je jednog dana donela odluku da fokus usmeri prema modelingu.

foto: Profimedia

"Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to", otkrila je Ronaldova partnerka.

Ubrzo je dobila priliku u Madridu, ali nije imala novca da sledi svoj san. Zbog toga je odlučila da otputuje u Bristol, usavršit engleski jezik i zaposli se.

"Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem", priznala je Georgina u ispovesti medijima.

Kada je skupila dovoljno novca, vratila se u Španjiju. U Madridu je živela sa sestrom koja je studirala, ali nije imala dovoljno novca. Ali imala je veliku želju za uspehom i savršene telesne proporcije (85-62-90). Zbog toga se zaposlila kao prodavačica u Gučijevoj radnji u Madridu i upravo to je njen život okrenulo za 360 stepeni.

foto: Profimedia

Za vreme njene smene u radnju je ušetao Kristijano Ronaldo, a ona mu je asistirala pri kupovini. Nakon toga, Ronaldo je uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati svaki put kada bi došao.

foto: Pritnscreen/Instagram

Ostalo je istorija... Ronaldo i Georgina su mesecima bili u vezi, a onda je ona ostala trudna, rodila se njihova ćerkica Alana Martina. Par sada zajedno odgaja četvero dece, najstarijeg Ronaldovog sina Kristijana Juniora i blizance Evu i Matea.

foto: Printscreen/Instagram

Od zanosne prodavačice koja je pokušavala da izgradi karijeru u svetu mode, postala je partnerka jednog od najboljih igrača sveta i majka njegove dece.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track