LEGENDARNI PIPO INZAGI: Milanova ''devetka'' nije ukleta!

iskreno

LEGENDARNI PIPO INZAGI: Milanova ''devetka'' nije ukleta!

Fudbal -

Nekadašnji italijanski fudbaler i legenda ovog kluba Filipo Pipo Inzagi odbacio je legendu o "ukletom broju 9" i otkrio ko je za njega najbolji fudbaler u Italiji.

Popularni ''Pipo'' je glasio za igrača koga je tokom karijere pratila sreća i da je upravo uz pomoć nje postigao najveći broj svojih golova. Inzagi je bio veoma vezan za svoju ''devetku'' koju nije želeo da prepusti čak ni Ronaldu, a veruje se da posle njega svako ko je obukao dres sa tim brojem nije uspeo da se snađe.

Pričalo se da je Inzagi svu tu sreću potrošio.

"Te priče mi uvek izmame osmeh. Nositi dres sa brojem 0 je izazov svakome, nema tu nikakve kletve. Da je Ibrahimović uzeo dres sa brojem 9, o kletvi niko ne bi govorio. To je broj koji su nosili Marko van Basten i Žorž Vea. Nije fer povući ga zbog mene. Taj broj mora da postigne još golova", rekao je Inzagi.

Ćiro Imobile je igrao fantastično i već treću godinu u nizu je najbolji strelac Serije A...

"Komparacije nikad nisu lake, ali mislim da je Imobile najbolji italijanski fudbaler. Već godinama to pokazuje. On je tip napadača kakve najviše volim i mislim da će reprezentacija Italije profitirati sa njim", smatra Inzagi.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track