DA LI JE TO VRANJEŠ DOBIO NASLEDNIKA? Mali od skandala se uporedio sa Jovićem: Neko će reći da sam 10 puta gori od njega
Foto: Ana Paunković, Profimedia

krenulo je

DA LI JE TO VRANJEŠ DOBIO NASLEDNIKA? Mali od skandala se uporedio sa Jovićem: Neko će reći da sam 10 puta gori od njega

Fudbal -

Fudbaler Ognjen Vranješ smatra da njegovom kolegi Luki Joviću nije bio potreban skandal koji se nedavno dogodio i koji je izazvao pravi bum u javnosti.

BIH fudbaler i igrač AEK-a Ognjen Vranješ u sinoćnom lajv uključenju na Instagramu prokomentarisao je potez napadača Real Madrida Luke Jovića koji je prekršio kućni karantin prilikom dolaska u Srbiju zbog čega će biti surovo kažnjen.

- Ne poznajem dečka lično, ali žao mi ga je, jer je mlad dečko. Ne znam da li će iko, ikada mlađi od njega da ode da igra za Real Madrid. Uvukao se u medije bez ikakve potrebe sa tim svojim glupostima. Mislim da njemu to ne treba. Neko će reći da sam deset puta gori od njega. Ja jesam, ali ja sam se samo branio, nisam dao da me neko ponižava. Luka treba da iskulira, šta ga briga šta će da pričaju. Ja treba da budem još bahatiji - rekao Ognjen u svom lajv uključenju.

foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA

Podsetimo, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Jović je naime, morao da bude u samoizolaciji u stanu na Vračaru, ali je meru zabrane napuštanja stana prekršio. Ukoliko ponovo prekrši zabranu preti mu rigoroznija mera, a možda i hapšenje. Iz tužilaštva su poručili da bez obzira što je reč o reprezentativcu I fudbaleru Reala zakon je za sve isti.

N. Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track