IZBLAMIRAO SE ZA SVE PARE: Fudbaler Sitija upućivao apel za samoizolaciju, a onda se družio sa prostitutkama
Foto: EPA/JAMES BOARDMAN

našao način da se zabavi

IZBLAMIRAO SE ZA SVE PARE: Fudbaler Sitija upućivao apel za samoizolaciju, a onda se družio sa prostitutkama

Fudbal -

Voker i još jedan prijatelj su imali "ludu" noć sa dve eskort dame - atraktivnom crnkom Luiz Meknamarom, plaćenom 2.200 funti, i anonimnom Brazilkom.

"Kajl je licemer i izlaže druge rizicima", izjavila je Meknamara uz napomenu da nije prepoznala poznatog fudbalera na prvi pogled, a da joj je šef poslao poruku da je čeka "visoka klijentela".

Ona je dodala da je fudbaler ispao nepametan i nije pozvan da drugima deli lekcije kad se sam ne pridržava nekih pravila.

"Kajl bi trebalo da je pametniji. S jedne strane poziva strance u njegov dom zbog seksa, a narednog dana deli lekcije drugima kako treba da ostanu kod kuće", rekla Luiz za San.

Meknamaru je na ovu izjavu naveo Vokerov video na društvenim mrežama u kom on poručuje pratiocima da ne izlaze iz svojih domova. Takođe, Luiz je Sanu ispričala da je Kajl krio identitet pod imenom "Kai", te da joj na puš-pauzi rekao da je fudbaler.

?? #StayHomeSaveLives

Објава коју дели Kyle Walker (@kylewalker2) дана

On se nakon što je shvatio kakvu je glupost napravio svima izvino zbog tog postupka.

"Shvatam moju poziciju profesionalnog fudbalera koja donosi odgovornost uzora. Izvinjavam se porodici, prijateljima, klubu, pristalicama i javnosti što sam ih izdao", izjavio je Voker.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja