GRCI SPREMILI ODBRANU ZA PRIJOVIĆA Grčki mediji nevešto brane srpskog fudbalera: Samo je platio cenu svoje popularnosti!
Foto: Dado Đilas

IMAJU SVOJE "IZVORE"

GRCI SPREMILI ODBRANU ZA PRIJOVIĆA Grčki mediji nevešto brane srpskog fudbalera: Samo je platio cenu svoje popularnosti!

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović glavna je tema i u grčkim medijima koji donose "ekskluzive" u kojima nevešto brane Srbina za kršenje mera izolacije.

Aleksandar Prijović, koji je osuđen na tri meseca kućnog zatvora jer je uhvaćen kako krši odredbe Vlade Srbije vezane za pandemiju virusa korona, prema pisanju grčkih medija pojavila su se "nova saznanja" o tom slučaju.

Tako grčka "Gazeta" tvrdi da je Prijović sam otišao u hotel kako bi ručao, ali je u međuvremenu naleteo na Radišu Trajkovića Đanija i njegovu suprugu.

foto: Ana Paunković

"Iako se držao na udaljenosti od 15 metara od ostalih, nekoliko trenutaka kasnije policija je ušla i uhapsila sve, pa i samog napadača. Restoran je normalno radio u okviru zakona, ali greška menadžera je bila što klijente nisu smeštali kako je trebalo. Činjenica da je u prostoriji bilo 20 ljudi bila je dovoljna da svi završe u pritvoru", stoji u tekstu "Gazete", a onda sledi i nevešta odbrana:

"Prijović je, u suštini, sam otišao na lice mesta i u potpunosti se pridržavao svega, te nije imao nikakve veze sa drugim stolovima. Ali će morati da prizna delo za koje nije jedini krivac kako bi izbegao zatvor. Ustvari, on je platio cenu svoje popularnosti", piše u tekstu.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track