NAPADAČ ZBOG MUZIČARA NIJE STIGAO U MANČESTER: Dođem na koncert Eltona Džona, a on priča o mom transferu u Junajted
Foto: Profimedia

OTKRIVENA TAJNA

NAPADAČ ZBOG MUZIČARA NIJE STIGAO U MANČESTER: Dođem na koncert Eltona Džona, a on priča o mom transferu u Junajted

Fudbal -

Bivši australijski fudbaler hrvatskog porekla Mark Viduka ispričao je zanimljivu anegdotu i otkrio razlog zbog kog posle polufinala Lige šampiona sa Lidsom 2001, godine nije prešao u Mančester junajted.

"Bio sam sa menadžerom u Mančesteru na pregovorima o potencijalnom transferu. Baš tu noć je Elton Džon svirao u gradu, a kako sam bez problema mogao dobiti ulaznice, pa i mesto u 'bekstejdžu', tu priliku nisam želeo da propustim. I tako sam sa bivšim saigračem iz Lidsa Džejkobom Barnsom, takođe Australijancem, pre koncerta došao u svlačionicu gde je bio Elton Džon", priča Viduka, pa nastavlja:

"Čim sam došao u Eltonovu sobu on je uzviknuo: 'Mark Viduka iz Melburna. Obožavam taj grad.' Priznajem da sam se malo zbunio, bio sam nervozan i rekao sam mu da sam u Mančesteru jer pregovaram o dolasku na Old traford. Elton nas je tada pozvao da gledamo koncert i smestio nas je odmah pored bine".

Popularni pevač je spremio pravo iznenađenje za Viduku.

"Nakon što je otpevao tri pesme, zaustavio se i rekao: 'Ovu pesmu želim posvetiti dobrom prijatelju Marku koji je danas u Mančesteru, a pred kojim je velika odluka.'. "Pomislio sam: 'sr.nje, samo prestani'. Srećom, prestao je, a ja ipak nisam potpisao za Junajted. Razlog? Mislim kako sam u to vreme ipak previše bio zaljubljen u Lids".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track