MISTER ZAUVEK ĆEŠ BITI U NAŠIM SRCIMA! Paunović se dirljivom porukom oprostio od Antića!
Foto: Saša Pavlić

dirljivo

MISTER ZAUVEK ĆEŠ BITI U NAŠIM SRCIMA! Paunović se dirljivom porukom oprostio od Antića!

Fudbal -

Povodom smrti Radomira Antića oglasio se i Veljko Paunović koji je sa proslavljenim trenerom imao poseban odnos jer mu je "Mister" bio i mentor i prijatelj

Antić je preminuo je u ponedeljak u 72. godini života, posle kratke bolesti. Od njega se putem društvenih mreža oprostio i Veljko Paunović, dirljivom porukom.

"Nemam reči da opisem moj odnos sa Radomirom i koliko sam naučio od njega kao igrač, sada kao trener, i najvažnije kao ličnost. Ništa neće moći da ispuni prazninu koju osećam sa misterovim odlaskom, ali uvek ću se rado sećati dana kada smo zajedno sedeli kod njega kući sa njegovom suprugom Verom i njihovom divnom porodicom, gledali fudbal zajedno, po nekoliko utakmica odjednom na više ekrana, i kako je Mister iz svoje fotelje koristio svaku priliku da nas uputi na neki detalj situaciju ili ideju. Obožavao je fudbal i ljude, i uvek bio srdačan i nesebično delio svoju popularnost sa svakim ko bi mu prišao za sliku, autograf, ili trenerski savet. Uvek ću pamtiti njegov moćni stav kako na terenu tako i van njega, kao i njegov karakteristični, iskren, otvoren i veseo osmeh, baš onakav kakav je moj Mister uvek bio.

Zauvek ćeš biti u našim srcima."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track