MURINJOV TRENING U PARKU NAIŠAO NA ŽESTOKE KRITIKE UPRAVE TOTENHEMA: Pevcima krenula PARA NA UŠI zbog nepoštovanja mera
Foto: Profimedia

NISU ISPOŠTOVALI DISTANCU OD 2 METRA

MURINJOV TRENING U PARKU NAIŠAO NA ŽESTOKE KRITIKE UPRAVE TOTENHEMA: Pevcima krenula PARA NA UŠI zbog nepoštovanja mera

Fudbal -

Fudbalski klub Totenhem podsetio je svoje fudbalere na obavezne mere tokom pandemije korona virusa, nakon što su pojedini prekršili pravilo o distanciranju, a trener Žože Murinjo viđen je kako u parku trenira sa pojedinim igračima.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je sredinom marta zbog pandemije korona virusa, uvedene su posebne mere kojima može da se izlazi po hranu, kod lekara ili zbog posla, ako ne može posao da se obavlja od kuće.

Dozvoljeno je treniranje na otvorenom jednom dnevno, ali uz obavezno distanciranje od drugih, na dva metra udaljenosti, osim ako su sa članovima istog domaćinstva.

Uprava Totenhema morala je da reaguje nakon što su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako se fudbaleri ne pridržavaju smernica.

Murinjo je snimljen kako trenira sa Tangijem Ndombeleom, a Portugalac je držao obaveznu distancu od dva metra tokom celog treninga. Fudbaleri Davinson Sančes i Rajan Sesenjon snimljeni su kako u parku trče rame uz rame.

Na drugim snimcima vidi se kako fudbaleri pokušavaju da održe distancu, nakon što im je Murinjo, sa propisane razdaljine, dao uputstva, preneo je Skaj.

Bek Totenhhem Serž Orije postavio je video snimak na društvenim mrežama kako lagano trči sa društvom.

"Sve naše igrače smo podsetili na poštovanje mera o distanciranju kada treniraju napolju. Nastavićemo da insistiramo na toj poruci", saopštio je Totenhem.

(Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track