BRAZILAC ŽANDER OTVORIO DUŠU: Zbog penala su mi pretili SMRĆU! (FOTO)
Foto: Starsport©

Pakao

BRAZILAC ŽANDER OTVORIO DUŠU: Zbog penala su mi pretili SMRĆU! (FOTO)

Fudbal -

Na meti... Bivši fudbaler Zvezde, nakon što je skrivio jedanaesterac protiv Olimpijakosa, dobijao preteće poruke od navijača

Žander Santana se nedavno rastao sa Crvenom zvezdom, a odmah se kiparskim medijima požalio da je u Beogradu dobijao pretnje smrću!

Žander će najvijačima Zvezde ostati u sećanju najviše po igranju rukom u kaznenom prostoru u 90. minutu na meču protiv Olimpijakosa, što je crveno-bele koštalo eliminacije iz Lige šampiona.

- Bez dileme, to je bila najgora noć moje karijere. Četiri dana pre utakmice u Grčkoj odigrao sam odličan meč, postigao gol i bio asistent, a onda je usledio pakao. Najviše su me pogodile poruke koje sam dobio - ispričao je Žander i objasnio:

- Da je bilo samo do mene, ne bih se osećao toliko loše, ali kada prete i tvojoj porodici, niko ne može da ostane ravnodušan. Takve stvari ne smeju da se dešavaju u fudbalu. Dobijao sam različite poruke, tekstualne i audio, u kojima sam čuo stvari poput: „Želimo da umreš, da umru tvoja žena i sin. Neka ti cela porodica umre. Ti si majmun.“ Sve to je jako tužno.

foto: Starsport©

Dodaje da je ostao u neverici da se sve to dešava zbog jednog igranja rukom, a on nije imao nameru da skrivi penal.

- Čak se pričalo da sam to namerno uradio u korist Olimpijakosa. Nikada ne bih namerno naškodio svom timu. To su gomile gluposti - zaključio je Žander, koji se i dalje nalazi u Beogradu.

Trudio se, ali...

OTIŠAO ČISTOG OBRAZA

Iako tvrdi da šest meseci nije primio platu, Brazilac zahvaljuje na prilici u tako veliko klubu kao što je Zvezda.

- Otišao sam sa Marakane čistog obraza, jer sam svaki put davao sve od sebe kako bih bio najbolji na terenu. Nažalost, imao sam tu nesreću da skrivim taj penal i to je definitivno bio najgori trenutak moje karijere - rekao je on.

Kurir Sport/Predrag Gajić/Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track