OTKRIVENO KOLIKO SADA VREDE CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN: Korona oborila cene svim igračima sem trojice! Pogledajte cifre
Foto: Starsport©

Večiti na nizbrdici

OTKRIVENO KOLIKO SADA VREDE CRVENA ZVEZDA I PARTIZAN: Korona oborila cene svim igračima sem trojice! Pogledajte cifre

Fudbal -

Specijalizovani sajt za tržište igrača Transfermarkt objavio je nove podatke o vrednosti fudbalera tokom pandemije koronavirusa.

Pošast koja je zaustavila planetu svakako je imala veliki uticaj i na cene igrača na tržištu, koje su sada mnogo niže, pa je to situacija i sa Crvenom zvezdom i Partizanom.

Vrednost kompletnog tima Crvene zvezde je 45,35 miliona evra, a Partizana 34,95 miliona evra.

Najvredniji u Crvenoj zvezdi je Milan Pavkov sa 3,5 miliona evra, što je za čak milion manje nego ranije. Seku Sanogo vredi 3,2 miliona, Ričmond Boaći tri miliona, a po 2,8 miliona su procenjeni Milan Borjan, Milan Rodić i Mateo Garsija.

Zanimljivo je da su dva fudbalera Crvene zvezde dobila na ceni, u pitanju su Veljko Nikolić sada vredi 300.000 evra, a Marko Konatar 200.000 evra.

Pandemija koronavirusa je svima u Partizanu snizila cene, sem trećem golmanu Aleksandru Popoviću, koji i dalje vredi 150.000 evra.

Najskuplji Partizanov igrač je Strahinja Pavlović, ujedno i najskuplji igrač u Superligi Srbije, sa 7,2 miliona evra. Partizan može da trlja ruke jer je ranije dogovorio njegov transfer u Monako za najmanje tri miliona više, uz dodatne bonuse.

Najvredniji igrač Partizana koji može da se nađe na tržištu je Filip Stevanović koji vredi 3,6 miliona evra, a sledi Lazar Marković sa 3,2 miliona. U vrhu su Nemanja Miletić i Bibras Natho sa po 2,4 miliona i Sadik sa 2 miliona.

Ova lista ne znači i da su to realne cene za tržište, već samo okvir, pa tako igrači mogu da naprave mnogo veće transfere, ali i niže u zavisnosti od forme, godina, ugovora, potencijala...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track