OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Rajevac: Odbio sam klupu Srbije samo zbog ANTIĆA!
Foto: Profimedia

BILI SU VELIKI PRIJATELJI

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Rajevac: Odbio sam klupu Srbije samo zbog ANTIĆA!

Fudbal -

Srpski trener Milovan Rajevac otkrio je da je zbog Radomira Antića odbio da postane selektor "Orlova".

Posle Mundijala u Južnoj Africi, na kome je selekcija Gana koju je tada vodio naš stručnjak pobedila Antićevu Srbiju 1:0 i prošla iz grupe, FSS je bio u potrazi za novim selektorom.

Kako je Rajevac napravio "bum" i vodio Ganu do četvrtfinala, gde je nesrećno ispao od Urugvaja, odmah je kontaktiran od FSS.

"Svetsko prvenstvo bilo je kruna našeg prijateljstva. Sa Antom sam provodio dane i u Južnoj Africi, evo, prođe decenija. I ponovo druženja, razgovori, češće sam bio uz njega i reprzentaciju Srbije nego sa ljudima iz selekcije Gane. Ponuđeno mi je bilo da preuzmem "Orlove", međutim, Antić je bio naš selektor, a plus i moj veliki drug. Za sva vremena. Odbio sam ponudu samo zbog njega", rekao je Rajevac za "Sportski žurnal". i dodao.

foto: EPA/DIEGO AZUBEL

"Mundijal nas je ujedinio, dvojica Srbina na najvećem takmičenju, zar ima nešto lepše? Pa još jedan protiv drugog na utakmici".

Rajevac je jako pogodila vest o smrti velikog prijatelja

"U šoku sam, pogođen tužnom vešću kao i mnogi ljudi u Srbiji i širom Evrope. Mnogo mi je teško, brisao sam suze, slabo spavao, zaista me je zatekla vest da ga nema više među nama. Košmar mi je u glavi. Anta je stariji od mene šest godina, pratio sam ga, bio mi je idol dok je igrao u Slobodi, naročito kad je otišao iz Užica u Partizan".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track