LUKA, NIJE TI LAKO! Šta će Jović reći na OVO!? Trudna Sofija objavila fotku u DONJEM VEŠU i zapalila društvene mreže!
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

vrelo

LUKA, NIJE TI LAKO! Šta će Jović reći na OVO!? Trudna Sofija objavila fotku u DONJEM VEŠU i zapalila društvene mreže!

Fudbal -

Poznata manekenka i devojka fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević, zapalila je društvene mreže svojom poslednjom objavom na Instagramu.

Sofiji je očigledno veoma dosadno u karantinu sa fudbalerom Real Madrida, pa je poslednjih dana više nego aktivna na ovoj društvenoj mreži. Luka takođe svakodnevno objavljuje postove iz karantina, ali iz sasvim drugog razloga - pokušavajući na taj način da dokaže kako je ZAISTA u karantnu, za razliku od pre nekoliko nedelja kada nije ispoštovao pravilo o samoizolaciji prilikom dolaska iz Španije.

Sudeći po objavama sa Instagrama deluje da ljubav između manekenke i fudbalera cveta, ali poslednja objava otvara pandorinu kutiju sa pitanjima - zašto je Sofiji potrebna pažnja na društvenim mrežama sada dok je svakodnevno sa Jovićem? Zašto Sofija objavljuje ove provokatinve slike u trudnoći? Kako će Luka reagovati na ovu provokatinvu fotku...

Sve to su pitanja na koja verujemo da ni talentovani fudbaler Real Madrida nema odgovor, ali verujemo da detaljno razmišlja svakodnevno o istim.

Black and white? @fashionnova fashionnovapartner ? #tb

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Podsetimo, ranije prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz Španije. Jović je naime, morao da bude u samoizolaciji u stanu na Vračaru, ali je meru zabrane napuštanja stana prekršio.

Ukoliko ponovo prekrši zabranu preti mu rigoroznija mera, a možda i hapšenje. Iz tužilaštva poručuju da bez obzira što je reč o reprezentativcu I fudbaleru Reala zakon je za sve isti.

Sofija je pre nekoliko dana objavila kako je trudna sa fudbalerom Real Madrida koji već ima dete sa foto modelom Anđelom Manitašević.

Kurir sport / N. Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track