CRVENO-BELI NASTAVILI HUMANU AKCIJU: Ben i Konatar u poseti najstarijim zvezdašima!
Foto: Zvezda .rs

doba korone

CRVENO-BELI NASTAVILI HUMANU AKCIJU: Ben i Konatar u poseti najstarijim zvezdašima!

Fudbal -

Akcija Crvene zvezde za pomoć članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina ušla je u peti dan a na Zvezdari su uz lepo vreme pakete pomoći i osmehe delili naši prvotimci El Fardu Ben i Marko Konatar.

Znao je napadač sa Komora da je igrom i golovima odvano postao miljenik navijača, a da ih je posebno obradovao nedavno kad je produžio ugovor sa klubom. Međutim, nije ni sanjao da će mu se ljudi, kojima je delio pomoć, toliko obradovati i tako lepo govoriti o njemu i njegovom značaju za klub.

- Zadovoljan sam zbog akcije, srećan jer sam imao priliku da pomognem na ovaj način, posebno našim navijačima i veteranima. Oni su veoma važni za klub i za nas igrače. Srećan sam što smo i mi igrači direktno učestvovali u akciji koja je posebna – istakao je Ben, a zatim priznao da nije verovao da ga navijači toliko vole – Znao sam da sam im drag, ali ovako iskrene reakcije i lepe reči jednostavno nisam očekivao. Lepo je znati da me navijači do te mere vole a ja se nadam da ćemo se ubrzo vratiti na teren i da ću moći da im uzvratim za tu ljubav koju mi iskazuju.

Nešto veća gužva po ulicama Beograda nije smetala novom klupskom autibusu da se probija do adresa. Mladi levi bek Marko Konatar je takođe bio oduševljen reakcijom starijih zvezdaša.

- Jedinstvena akcija koja pokazuje koliko je Zvezda veliki klub i koliko pažnje poklanja svima. Drago mi je da smo mogli da pomognemo starijim zvezdašima na ovaj način. Nema osobe kome ovo stanje lako pada, našim starijim članovima i veteranima sigurno najteže pada ova situacija i izolacija ali važno je da ostanu kod kuće, da se čuvaju pa da se opet vidimo na Marakani. Mi igrači treniramo i jedva čekamo da sve ovo prođe pa da se vratimo na teren i nastavimo tamo gde smo stali – istakao je Marko Konatar.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja i sutra kada će starijim zvezdašima neki novi igrač u domove doneti mali znak pažnje našeg kluba.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track