DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Kristijan Vijeri više nema svoju dobro poznatu frizuru, ali zato ima preko 100 kilograma FOTO
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

HIT

DA LI BISTE GA PREPOZNALI? Kristijan Vijeri više nema svoju dobro poznatu frizuru, ali zato ima preko 100 kilograma FOTO

Fudbal -

Proslavljeni italijanski napadač Kristijan Vijeri istakao je kako mu karantin nikako ne prija i da se to odrazilo na njegovoj kilaži.

- Ovaj period nije lak. Već mesec dana sam kod kuće. Do sada sam se ugojio i dostigao 106 kilograma. Bilo bi fenomenalno da se vratim na 95, ali trebalo bi da idem na dijetu i da vežbam što mi sada deluje nemoguće. Trenutno sam baš lenj - rekao je bivši napadač Intera, Juventusa, Milana i Lacija.

foto: Printscreen

U razgovoru za televiziju RAI 1 Italijan je opisao kako provodi vreme u izolaciji.

- Obavim neke razgovore na društvenim mrežama sa bivšim saigračima i razgovaramo o fudbalu, svakodnevnom životu i prošlim danima. Dva sata provodim u dobrom društvu. Na primer, Toti mi je priznao da prati sina na treninge u omladinskom timu Rome, ali ne ulazi u Trigoriju. Tužno je to čuti od nekoga poput njega koji je bio u Romi 30 godina i dao sve za taj klub - istakao je Vijeri.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track