OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Hejteri, ŽAO MI VAS JE, Trinkijeri hoće da ostane!
Foto: Starsport©

Vruće

OSTOJA MIJAILOVIĆ ZA KURIR: Hejteri, ŽAO MI VAS JE, Trinkijeri hoće da ostane!

Fudbal -

Nakon sastanka ABA ligaša isplivala je vest koja je zabrinula mnoge navijače Partizana. Trener Andrea Trinkijeri već posle 20. juna može da napusti Humsku!

Radi se o tome da Italijan tada ulazi u poslednju godinu ugovora sa crno-belima, a prema tim informacijama, ima klauzulu po kojoj uz određene uslove može da promeni sredinu. Bio bi to prilično veliki udar za klub, jer je Trinkijeri uspeo nešto što se čekalo još od Vujoševićeve ere. Partizan je osvojio Kup Radivoja Koraća, a u trenutku prekida takmičenja bio je lider Evrokupa i ABA lige.

Pokušali smo da saznamo šta se dešava sa šefom struke od predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića.

- Ne bih mnogo komentarisao, samo bih rekao da, na žalost onih koji poturaju lažne vesti i spinove, Andrea ima još godinu dana ugovora sa našim klubom, a po onome što je uradio u Partizanu, on želi da ostane kod nas i nakon isteka tog ugovora - rekao je Mijailović za Kurir.

Nastavak ABA lige je u potpunoj magli, sve oči uprte su u Evroligu, koja do 24. maja treba da donese konačnu odluku o završetku sezone. Opcije da se završnice igraju u julu su pod znakom pitanja jer mnogim igračima ističu ugovori 20. juna, neki su se već dogovorili o saradnji sa novim klubovima. Time bi samo ušli u neregularnost, a teško da bi neki Amerikanac odlučio da se vrati u klub sa kojim više nema ugovor.

Naredna sezona

ZAGORACI DALJE U CRNO-BELOM

Partizan se dogovorio o produženju saradnje sa jednim od nosilaca igre Radetom Zagorcem.

- Nije to još zvanično, biće objavljeno na našem sajtu. Takođe, već sada razmišljamo o konstrukciji tima za novu sezonu, one kojima smo zadovoljni planiramo da zadržimo - rekao je Mijailović.

Kurir Sport/Predrag Gajić/Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track