HEROJ PORUČIO SRPSKOM FUDBALERU: Sergej, ti si moj čelični oklop! HIT FOTKA
Foto: EPA

KAKVA ČAST

HEROJ PORUČIO SRPSKOM FUDBALERU: Sergej, ti si moj čelični oklop! HIT FOTKA

Fudbal -

Medicinski radnik koji se svakodnevno susreće sa koronvirusom ispisao zaštitno odelo kao dres Milinković-Savića.

Jedan momak koji se iz prvih redova bori sa strahotama koje su zadesile Italiju i ceo svet tokom pandemije koronavirusa, na svom zaštitnom odelu ispisao je detalje sa Sergejevog dresa.

foto: Twitter Printscreen

"Zdravo Sergej, ovih dana su se pojavila odela Kjelinija, Markizija, Imobilea i drugih. Ja sam izabrao tebe, jer s Narednikom na ramenima, moj zaštitni mantil postaje gvozden" – napisao je medicinski radnik u poruci sa slikom koju je objavio na društvenim mrežama.

Videvši ovo, srpski fudbaler i igrač Lacija bio je dirnut pa je biranim rečima odgovorio momku koji ga je izabrao za svog heroja.

"Danas je nedelja, dan kada sam obično na terenu sa svojim saigračima. Ipak, već dva meseca smo kod kuće sa ljudima koje volimo. Ali vi nikada niste stali, konstantno se borite da sačuvate ljudima živote. Napisali ste mi da sa mojim prezimenom na leđima, vaš mantil postaje gvozden i da se osećate jače. To me čini srećnim i ponosnim. Vi ste pravi šampioni, hvala" - napisao je Sergej na Instagramu.

Sergej u Juveu? To se neće dogoditi nikada!

Sergej Milinković-Savić biće jedan od najtraženijih fudbalera u letnjem prelaznom roku, ali čini se da on ipak neće otići iz Lacija. Naime, novinar Arturo Diakonale, desna ruka Klaudija Lotita, poručio je da Srbin neće nikada igrati u Juventusu.

"Budućnost Milinković-Savića? On je neverovatan i obožavamo ga. Mislim da se prelazak u Juve nikada neće dogoditi, predsednik Lotito voli da zadrži svoje šampione. Nijedan igrač Lacija neće biti na tržištu, razmatraćemo samo ponude koje se ne odbijaju" – izjavio je Diakonale, prenose italijanski mediji.

Kurir sport/Anja Vukašinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track