DRAGOVIĆ SE PONUDIO ZVEZDI: Imam veliku želju da zaigram u crveno-belom dresu!
Foto: EPA/Christian Hofer

Terza reaguj

DRAGOVIĆ SE PONUDIO ZVEZDI: Imam veliku želju da zaigram u crveno-belom dresu!

Fudbal -

Defanzivac Bajera iz Leverkuzena od malih nogu navija za nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta

Defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović otkrio je da ima veliku želju da zaigra za Crvenu zvezdu. Klub koji voli i za koji navija od detinjstva.

Aleksandar Dragović, rođen u Austriji i reprezentativac te zemlje, u razgovoru sa navijačima Leverkuzena na sajtu tog kluba, otkrio je svoju želju.

foto: EPA/Christian Hofer

- Sanjao sam još kada sam imao šest ili sedam godina da zaigram za Crvenu zvezdu. To mi je oduvek želja i nadam se da ću jednoga dana to ostvariti - izjavio je Dragović.

Snažni defanzivac otišao je i korak dalje, otkrivši Nemcima zašto toliko voli crveno-bele.

- Sve to je zbog dede koji je bio veliki zvezdaš. Crvena zvezda je klub koji mi je u srcu. Vaspitan sam tako i saživeo sam se sa tim klubom. U mojoj familiji svi navijaju za Zvezdu koja je najveća u Srbiji - poručio je Dragović.

foto: Dado Đilas

Bečlija po rođenju, Aleksandar Dragović ima 29 godina i ugovor sa Leverkuzenom veže ga do juna 2021. godine. To znači da bi Crvena zvezda sledeće godine mogla da računa na proverenog defanzivca u najboljim godinama. Na potezu je sportski sektor crveno-belih, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela. Pored Leverkuzena, Dragović je igrao za Lester, Dinamo Kijev, Austriju iz Beča i Bazel.

Kurir sport

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track