I GRAFIČAR PALI MOTORE: Zvezdin razvojni tim kreće u četvrtak!
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

nema više odmora

I GRAFIČAR PALI MOTORE: Zvezdin razvojni tim kreće u četvrtak!

Fudbal -

Sportski direktor kluba sa Senjaka potvrdio da mladi fudbaleri počinju sa treninzima

Lideri Prve lige Srbije, fudbaleri Grafičara, od četvrtka će biti ponovo u trenažnom procesu. To je potvrdio za zvanični sajt Crvene zvezde, sportski direktor kluba sa Senjaka Aleksandar Luković.

Kraj treninga organizovanih u kućnim uslovima po planu i programu trenera je završen za igrače lidera Prve lige Srbije.

- Startujemo u četvrtak, treninzi će se odvijati po grupama, odnosno po instrukcijama koje smo dobili od Ministarsta omladine i sporta. Imamo na raspolaganju tri terena, trener Milija Žižić je sa stručnim štabom isplanirao treninge po grupama od po maksimum 10 ljudi na terenu tako da će sve biti u najboljem redu. Sa velikim olakšanjem smo dočekali ublažavanje mera i povratak fudbala na terene – istakao je Luković.

foto: Printscreen

U taboru lidera Prve lige Srbije sa nestrpljenjem očekuju i sutrašnju odluku Izvršnog odbora FS Srbije oko formata i termina nastavka takmičenja.

- Bićemo spremni za svaki sistem, bitno je da će se liga završiti. Ipak, najvažnije je zdravlje svih nas. Imaćemo dovoljno vremena da se pripremimo za ono što nas očekuje – jasan je Luković.

Grafičar je posle 26 odigranih kola zadržao lidersku poziciju sa 47 bodova koliko ima i drugoplasirani Metalac , Bačka ima 43, Zlatibor 42, Kabel i Kolubara po 41 bod.

Kurir sport

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track